Insomni forløb

Quote

Jeg har netop afsluttet et lille behandlingsforløb på Aros Privathospital, for om muligt at fjerne eller mindske noget søvnbesvær. Behandleren var under hele forløbet sygeplejerske Solveig Rasmussen.

Solveig foretog gennem samtaler samt et søvnskema, som jeg skulle udfylde hver dag, en vurdering af mine problemer vedr. min søvn samt indsovning.

Solveig er meget venlig og kompetent, men også ret bestemt – det forventes, at man selv arbejder positivt med, hvilket ikke er så vanskeligt, især når positive resultater indløber ret tidligt i behandlingsforløbet (for mit vedkommende allerede efter et par behandlinger). Det blev virkelig mærkbart bedre m.h.t. indsovning og søvnen i det hele taget.  En dejlig bivirkning er den, at jeg blev 100% fri for sovemedicin, uden at jeg egentlig har tænkt over det.

Jeg kan - med baggrund i ovennævnte oplevelser -  meget anbefale Solveig Rasmussens fine metode til afhjælpning af besvær med søvnen.

Det skal også nævnes, at det, at frekventere Privathospitalet Aros, føles som en lise – man føler sig meget velkommen i de hyggelige omgivelser og på grund af det søde og venlige personale

Med venlig hilsen                                                                   

Jens        

Tilbage til Patienternes udtalelser