MENU - Kosmetisk Center Hårtab

Hårtab - vi tilbyder flere behandlingsmetoder

Hårtab - vi tilbyder flere behandlingsmetoder

Vi tilbyder hårtransplantation med Smartgraft, et amerikansk hårtransplantationsapparat, som optimerer den eneste rigtige teknik: Follikel Unit Extraction (FUE). FUE er dels den mest skånsomme hårtransplantationsteknik, der findes, dels den sikreste metode til at opnå et fuldstændigt naturligt og arfri resultat. Med Smartgraft kan det bare gøres endnu bedre. Det unikke ved FUE er, at hårsækkene høstes enkeltvis og implanteres enkeltvis.

Det specielle ved Smartgraft er, at apparatet er en videreudvikling af et kendt, indtil nu markedsførende apparat, Neograft. Med både Neograft og Smartgraft opnår man større effektivitet. Smartgraft er bare endnu mere skånsom ved såvel donorsteder som de udtagne hårgrafter, hvilket naturligvis giver endnu større sandsynlighed for ”ingen ar” og samtidig maksimal graftoverlevelse.

BOOK TID TIL KONSULTATION PRISLISTE

"Jeg blev opereret at de dygtigste læger og et ekstrem omhyggeligt personale. De gjorde alt for at jeg kunne føle mig godt tilpas igennem hele processen. Jeg er utrolig glad for operationens resultat. Når jeg kigger mig i spejlet, kan jeg se, at jeg har taget den rigtige beslutning som har ændret mit liv. Jeg vil anbefale AROS Privathospital til andre."

Akeksandrs, Hårtransplantation

"Personalet gik meget op i at jeg fik et naturligt maskulint nordeuropæisk resultat, hvilket gjorde at jeg følte mig i gode hænder. Der var grundige samtaler om hvordan de nye hårsække skulle placeres og vinkles for at få det mest naturlige resultat hvilket gjorde mig glad for at jeg fik det foretaget i Danmark."

Søren 32 år,  fik udført FUE Hårtransplantation for høje tindinger.