PRP - ”blodplade rig plasma”  til hårtab

PRP - ”blodplade rig plasma” mod hårtab til stimulering af hårvækst

Hårtab kan være en enormt irriterende situation at stå i for både mænd og kvinder, og det kan have indflydelse på ens selvværd.

Blodpladerigt plasma (PRP) er en ikke-kirurgisk procedure, som har mange indikationer, blandt andre stimulering af hårvækst.

PRP bruges til at bremse eller stoppe hårtab. Den kan bruges ved både mandlig og kvindelig hårtab. Blodpladeplasma er meget rigt på vækstfaktorer, der fremmer regeneration af celler i hårbunden, hvilket øger hårvæksten. PRP er indtil videre den mest naturlige måde at stimulere hårvækst på.

BOOK TID TIL KONSULTATION

PRP fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

30-45 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

ingen

Resultat
Resultat

30-40 dage

Holdbarhed
Holdbarhed

Skal vedligeholdes

Behandlere
Behandlere

Certificeret læge & specialist i anti-age

Konsultation
Konsultation

800,- hos læge

VÆRD AT VIDE

Hvorfor vælge PRP?

Hårtab er generelt forårsaget af manglende cellefornyelse i hårbunden. PRP stimulerer uddifferentiering af stamceller til blandt andet ​​nye sunde hårsæk-celler. Det er en simpel og helt naturlig metode. PRP-behandling er en sikker og pålidelig metode og har en meget kort restitutionsperiode. Der tages kun en lille mængde blod, som ved en blodprøve.

Hvad kan PRP bruges til?

  • Fyldigere og sundere, naturligt udseende hår
  • Acceleration af hårvækst
  • Behandling af hudsygdomme i hårbunden
  • Forberedelse til hårtransplantation

Er der garanti for, at PRP virker?

Hårtab og dets årsager er meget individuelle og resultaterne kan variere fra patient til patient. Under en grundig hårtabskonsultation vil lægen evaluere hårbunden og foreslå PRP eller andre, alternative kirurgiske eller ikke-kirurgiske behandlinger.

PRP-proceduren

Behandlingen udføres ved at udtage det nødvendige volumen blod fra din arm, lige som i en almindelig blodprøve (sædvanligvis 3 glas). Derefter adskilles plasma og blodplader fra blodet ved centrifugering og placeres derefter i sterile rør med stabiliserende faktor, hvor de aktiveres.

Endelig injiceres plasmaet med blodpladerne i de områder, der skal behandles. Behandlingen tager 30-45 minutter

Efter PRP-procedure

Der er ingen nedetid for PRP, så du straks kan vende tilbage til din normale daglige rutine. Det anbefales, at anstrengende aktiviteter og alkoholforbrug undgås i 24 timer efter proceduren.

Resultaterne af PRP kan normalt ses først 2-3 måneder efter behandlingen, da hårsækken har en meget langsom reaktionstid. Afhængigt af din type hårtab og andre faktorer, samt omfanget af tabet, anbefales fra 5 til 10 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum.

Vores team

"Jeg føler mig altid 100% tryg i Liubas hænder, hendes viden om anti-age spænder bredt fra de traditionelle forslag som botox & filler men også hvis man ønsker mere ”naturlige behandlingsformer” såsom mesoterapi/biorevitalisering."

Mona, mesoterapi behandling