MENU - Kosmetisk Center Intim konturering/foryngelse

Intim konturering/foryngelse

Intim konturering/foryngelse

Mange kvinder i forskellige aldersgrupper har komplekser i forhold til æstetikken af de ydrekønsorganer. Der findes en bred vifte af ikke-kirurgiske metoder til afhjælpning af mindre fundamentale ”skønhedsfejl” eller til beautificering af intimzonen, som kan afhjælpe rigtig mange problemer eller opfylde ønsker til forbedringer i intimzonen.

Metodevalget afhænger af det anatomiske grundlag for problemerne eller ønskerne. Det er derfor vigtigt at kunne behandle i alle vævslag hvorfor relevante metoder omfatter bl.a. HIFU, laser, PRP, afblegning og filler. Alle de anerkendte, gennemprøvede metoder er tilgængelige på vores klinik.

BOOK TID TIL KONSULTATION PRISLISTE

Vi tilbyder en palette af behandlinger

  • Volumisering af store kønslæber og behandling af små asymmetrier i de små kønslæber
  • Genskabelse af vævstæthed og elasticitet i den intime zone, tabt som følge af
    aldersrelaterede og hormonelle ændringer i kroppen, inklusive forandringerne efter  fødsel eller efter vægttab
  • Genskabelse af ungdommelig, tonet og æstetisk udseende af intimzonen
  • Behandling af vaginal tørhed
  • Komplement til plastikkirurgi - fremmelse af vævsheling i restitutionsperioden samt mere subtil korrektion af evt assymetri
  • Afblegning af anogenital zone

"Jeg har fået reduceret mine indre kønslæber hos AROS Privathospital. Det har taget mig mange år og overvejelser at samle mod til dette indgreb, men den dag i dag er jeg simpelthen så glad for jeg gjorde det. Jeg er ikke længere flov fordi mine kønslæber kan ses af alle i omklædningsrummet da de stikker ud, jeg kan have sex uden de er i vejen og sidst men ikke mindst kan jeg gå i stramme jeans og g-streng uden de kommer i klemme og får gnavsår. "

Maja 32 år, kønslæbeoperation