Intim Sculptra

Sculptra Intim - genskabelse af ungdommelig, tonet og æstetisk udseende af intimzonen

Sculptra® er velegnet til genskabelse af ungdommelig, tonet og æstetisk udseende af intimzonen, tabt som følge af aldersrelaterede og hormonelle ændringer i kroppen, inklusive forandringerne efter fødsel eller efter vægttab.

Visuel effekt efter behandling af kønslæber med polymælkesyre ligner lidt den for hyaluronsyrefyldstoffer, men den er mere længerevarende og der opnås markant vævsforyngelse.

BOOK TID TIL KONSULTATION PRISLISTE

Intim sculptra- fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

60-120 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

1-3 dage

Resultat
Resultat

efter 30-60 dage

Holdbarhed
Holdbarhed

Vedligeholdes 1-2 gange om året

Behandler
Behandler

Læge

Konsultation
Konsultation

(hos læge) 800,-

VÆRD AT VIDE

Om behandlingen

Behandlingen af tabte volumina med polymælkesyre baseres netop på en helt anden koncept end injektion med hyaluronsyrefyldstoffer. Mens hyaluronsyre i forskellige styrker fungerer som direkte volumizer, er Sculptra® en såkaldt biomodulator/biostimulator, som har evnen til at stimulere vævet, fx gennem kollagendannelse. Produktion af kollagenfibre fører ikke alene til genopbygning af volumen, men også til en opstramning af vævet.

Priser på sculptra Intim

Konsultation, intim konturering/foryngelse (fratrækkes behandling) 800,-
Sculptra (fra pris) 11.000,-

Mød eksperten

"Liuba Penova Mattes lever det fulde op til den faglige beskrivelse af hende. Er både lydhør, undersøgende og en sand mester i udførelsen af det ønskede. Hun er absolut 5 stjerner værd (ud af 5) Mesterligt håndværk funderet i stor faglig ekspertise!"

Lilian, kosmetisk behandling