Jobmuligheder på AROS privathospital

Vi elsker passionerede medarbejdere! AROS Privathospital er et privathospital drevet og ejet af uafhængige speciallæger. Vi tilbyder speciallægebehandling inden for stadig flere specialer, og det er vores mission at kunne dække de fleste behov for topkvalificeret speciallæge- behandling inden for få år. For hvert speciale, vi udvider med, er det vort mål at give vores patienter den bedst mulige personlige service og behandling. Vores dygtige medarbejdere er derfor vores største ressource.

Vil du være lægesekretær i et hus, hvor der sker noget?

Har du lyst til et meningsfyldt arbejde, hvor du gør en forskel i et hus med tempo, men hvor vi har det sjovt sammen og hjælper hinanden, så er du måske vores nye kollega.

AROS PRIVATHOSPITAL er en arbejdsplads i rivende udvikling med mange specialer og dermed spændende og mangeartede, men også meget anderledes sekretæropgaver.

Vi leder efter en sekretærkollega, der har mod på faglige udfordringer og stor variation i hverdagen, så trives du med udfordringer, mange specialer og tæt tværfagligt samarbejde er dette måske lige noget for dig.

Læs mere om stillingen her >