Jobmuligheder på AROS privathospital

Vi elsker passionerede medarbejdere! Kig på vores ledige stillinger herunder, måske er du den nye medarbejder vi leder efter?

Operationssygeplejersker - vikarer søges

Vi ønsker at udvide vores stab af dygtige OPERATIONSSYGEPLEJERSKE-VIKARER.

Hvis du er interesseret i at høre mere?

Send en mail til Personalechef Jette Skov:  js@arosph.dk 

 

Er du vores nye freelance hårtekniker?

Kunne du tænke dig at blive hårtekniker, og har du lyst til at være ankerperson i en Hårtransplantationsklinik?

AROS Privathospitals Hårklinik søger freelance hårtekniker primært som central assistent på vores hårtransplantationsteam med mulighed for at avancere til selvstændig behandler eller ansvarlig for hårklinikken. Som sidebeskæftigelse er der mulighed for oplæring i Ellipse laserhårfjerningsbehandlinger.

Vi søger

Vores læger behøver en fast hårtekniker, der, efter den fornødne tekniske oplæring, først og fremmest kan deltage på lige fod i behandlingerne. Ansvaret for behandlingerne påhviler alene lægerne. Det er en fordel at du er bekendt med klinik eller laborantvirksomhed, men det er ikke nødvendigt, at du er sygeplejerske.

Af hårteknikeren kræves meget fikse fingre og en god udholdenhed, da hårtransplantation kræver mange og nøjagtige håndbevægelser, ofte over mange timer.

Honorering

Honoreringen er en akkord af patientbetalingen, således at hårteknikeren, lige som lægerne, høster fortjenesten af at blive stadig dygtigere og hurtigere til at udføre behandlingerne.

Med tiden og erfaringen er der mulighed for, at du kan udføre mindre behandlinger mere selvstændigt, kun med en læge i huset på tilkald. I så fald er akkorden naturligvis højere. Opnår du kvalifikationerne til at udføre mere selvstændige behandlinger, vil din andel af patientbetalingen være tre gange så stor.

Fremtidsudsigter

Endeligt vil der, når rette viden og erfaring er opsamlet, være mulighed for at påtage mere udviklende, markedsføringsmæssige og kundepleje orienterede opgaver. Dels giver det dig en direkte indtjening for sådanne opgaver, dels giver det dig den optimale mulighed for at booste omsætningen og dermed din indtjening.

Tidsrum

En del af behandlingerne skal i hvert fald i begyndelsen påregnes udført i weekender pga. vores lægers sparsomme muligheder for tid på hverdage. Senere selvstændige behandlinger kan mere frit planlægges inden for åbningstiderne på AROS.

Lyder det som noget for dig, så send en kort ansøgning med CV til Dinah Jacobsen do@arosph.dk

 

En driftig kosmetisk sygeplejerske og hårtekniker

Har du lyst til at være en del af et professionelt og innovativt team i vores hurtigt voksende kosmetiske klinik i Århus?

Vi søger en professionel og udadvendt sygeplejerske, helst med erfaring som kosmetisk behandler med filler, botox eller laser/IPL og med lyst til også at blive en del af vores hårtransplantationsteam.

Har du mod på nye udfordringer, både fagligt og personligt, og vil du være en del af et godt og harmonisk team, så læs videre herunder.

På AROS Privathospital får du mulighed for at arbejde som selvstændig konsulent uden loft for aktivitet og indtjening. Du forventes at være aktiv medspiller i forhold til både udvikling og branding af specialet og vores klinik.

Du skal i adfærd og påklædning være meget bevidst om, at din rolle er helt central for kundens oplevelse og trofasthed. Vi forventer derfor, at du både har kundetække og er videbegærlig og er opdateret om den nyeste udvikling indenfor behandlinger samt har ønsket om mer-uddannelse.

VORES FORVENTNINGER TIL DIG:
• Du har flere års erfaring som kosmetisk sygeplejerske. Vi forventer dog ikke at du nødvendigvis har erfaring som selvstændig konsulent, men det er selvfølgelig et plus hvis du har
• Du kan selvstændigt udføre kosmetiske behandlinger på et højt fagligt niveau
• Du er registreret ved Sundhedsstyrelsen til at måtte udføre behandlinger med fx Ikke-Permanente Fillers, Botulinum Toxin og Laser/IPL
• Det er en endvidere en fordel, hvis du er registreret til at måtte udføre behandlinger med Sklerosering. Har du erfaring med Dermaroller er dette også en fordel, men ikke et krav
• Du er vant til at levere en service udover det sædvanlige
• Du er salgsorienteret og vil kaste energi ind i vores markedsføring.
• Du har lyst til videreudvikling af dig selv både fagligt og personligt, men også som mulig leder af et hurtigt voksende team
• Du har lyst til at være en del af et godt og harmonisk team
• Du ønsker at blive oplært til at indgå i vores hårtransplantationsteam som hårtekniker.

VI TILBYDER DIG:
• At blive en del af stærkt og velfungerende team, som er kendt for at levere behandlinger af høj faglig kvalitet
• At blive en del af Kosmetisk Center AROS, som er i rivende udvikling, og som er godkendt ved Sundhedsstyrelsen uden anmærkninger
• Løbende faglig udvikling og spændende udviklingsmuligheder
• Indflydelse på udvikling af klinikken.
• God og attraktiv kontrakt.
• Mulighed for at arbejde med mange forskellige patienttyper

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående forventninger, kan vi tilbyde en spændende arbejdsplads med mange muligheder og åbenhed for dine initiativer, hvor du sammen med vores dygtige og passionerede medarbejdere selv er med til, at udvikle din stilling og klinikkens repertoire. Vi sørger selvfølgelig for grundig oplæring og kontinuerlig videreudvikling af dig som medarbejder.

FORTROLIG BEHANDLING AF DIN ANSØGNING
Vi venter gerne på dig, hvis du er den helt rigtige kandidat til jobbet og vores team, og behandler selvfølgelig din ansøgning helt fortroligt.

Vi holder løbende samtaler, så ansøg hurtigst muligt for at komme i betragtning.

Nærmere information og skriftlig ansøgning på mail til:
Personaleleder Jette Skov
Skejbyparken 154 - DK-8200 Århus N
Tlf: 8741 1111
js@arosph.dk - www.arosph.dk