AROS Privathospital i Aarhus - ingen ventetider
På AROS er dialog & samarbejde nøgleordene Vores smidige struktur giver os vidtrækkende muligheder for at imødekomme vores patienters behov

AROS Privathospital - erfaring, dialog, samarbejde & høj kvalitet

AROS Privathospital er et privathospital drevet og ejet af uafhængige speciallæger. Vi tilbyder speciallægebehandling inden for stadig flere specialer, og det er vores mission at kunne dække de fleste behov for topkvalificeret speciallægebehandling inden for få år. For hvert speciale, vi udvider med, er det vort mål at give vores patienter den bedst mulige personlige service og behandling. Hos os indebærer det, at vores patienter er tilknyttet den samme speciallæge igennem hele forløbet fra den første konsultation til den sidste kontrol. På AROS Privathospital tilbyder vi kun speciallægebehandling, og kun behandlingsmetoder, som er helt opdaterede. Vores smidige struktur giver os vidtrækkende muligheder for at imødekomme vores patienters behov, også når det kræver et samarbejde imellem flere speciallæger.

Som det eneste privathospital i Danmark kan vi tilbyde alle former for specialistbehandling af ansigtsproblemer og -sygdomme. Det er muligt i kraft af det unikke samarbejde mellem speciallægerne i plastikkirurgi, kæbekirurgi, dermatologi inkl. laserbehandling, onkologi, samt vores hudplejeklinik til efterbehandling efter operationer.

Vi har principielt ingen ventetider og er derfor også et af de privathospitaler, hvor man kan blive behandlet omkostningsfrit via ordningen Frit Sygehusvalg, hvis man ikke kan få behandling på et offentligt sygehus inden for én måned. Privathospitalet er godkendt af sygeforsikringen "danmark", og modtager også patienter med andre helbreds- og sygeforsikringer.

AROS Privathospital har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, og vi modtager derfor ikke henvisninger direkte fra egen læge.

Trygge rammer

På AROS Privathospital er tryghed vores vigtigste prioritet. Vi gør en stor indsats for, at både patient og pårørende føler sig tilstrækkeligt informerede og godt tilpas i omgivelserne på AROS Privathospital i Århus.

Ingen ventetider

Vi har principielt ingen ventetider og er derfor også et af de privathospitaler, hvor man kan blive behandlet omkostningsfrit via ordningen Frit Sygehusvalg, hvis man ikke kan få behandling på et offentligt sygehus inden for én måned. Privathospitalet er godkendt af sygeforsikringen "danmark", og modtager også patienter med andre helbreds- og sygeforsikringer.

Plastikkirurgi

Vi er et privathospital med mange muligheder inden for plastikkirurgi. På Plastikkirurgisk Center er vi specialister i rekonstruktion af bryst efter brystkræft, amning eller medfødte deformationer, og vi udfører dagligt brystforstørrelse, brystreduktion, brystløft, fedtsugning, ansigtsløft og meget mere. Læs mere om Plastikkirurgisk Center her >

Kosmetisk behandling

På Hud- og Laserklinikken hjælper vi patienter med behandling af akne, karsprængninger, fjernelse af tatoveringer og andre kosmetiske behandlinger. Det er også på Hud- og Laserklinikken vi laver botox behandlinger og fillerbehandling med restylane. Botox bruges til at jævne rynker, folder og ujævnheder, mens restylane sprøjtes ind i vævet for at give fylde - det bruges i høj grad til læbeforstørrelse.

På vores Hårklinik afhjælper vi problemer med uønsket hårvækst. Klinikken er rustet til at behandle alle former for uønsket hårvækst uanset type og lokalisation. Læs mere om Hud- & Laserklinikken her >

Sygdomsbetinget behandling

Hornhindeoperation for nærsynethed på AROS Privathospital

AROS Privathospitals mange klinikker giver patienter mulighed for at blive behandlet for en lang række lidelser. Vi har blandt andre specialister i rygkirurgi, gynækologi, urologi, strumakirurgi, kardiologi, karkirurgi, kæbekirurgi og øjenkirurgi. Behandling og udredning inden for hoved- og halsområdet sker på vores Øre-Næse-Halsklinik. Klinikken behandler både børn og voksne.

Vores specialer