MENU - Kosmetisk Center Uønsket hårvækst

Uønsket hårvækst

Uønsket hårvækst

Uønsket hårvækst på udvalgte steder af kroppen eller ansigtet har i årtier været til gene hos både mænd og kvinder. Udover hårvækst oplever mange gener som hudirritation i form af røde knopper, uren hud, indgroede hår og skægpest.
 
Mængden af hårvækst kan variere meget fra person til person og mange oplever at få flere og tykkere år med alderen. I enkelte tilfælde kan der lægge sygdom bag uønsket hårvækst og her har vi på AROS mulighed for at tilbyde en betryggende speciallægevurdering.
 
Behandlingsmetoderne for at komme uønsket hårvækst til livs er mange, men flere behandlingsmetoder er forbundet med kun et midlertidigt og ikke altid tilfredsstillende resultat.

BOOK TID TIL KONSULTATION PRISLISTE

Det var fantastisk at se at det faktisk kunne lade sig gøre. Trine var professionel og rigtig sympatisk hele vejen igennem og jeg fik den bedste vejledning igennem hele forløbet. Efter blot 5 behandlinger, var håret på min overlæbe permenent væk. Jeg føler mig feminin igen.

Hanne 42 år

"Har i løbet af efteråret/vinteren fået IPL hårfjerning foretaget ved Sofie og er yderst tilfreds med resultatet. Der er sket en væsentlig formindskelse at håret, hvilket er rigtig rart. Derudover så fremstår Sofie meget professionelt, men er samtidig også rigtig flink og betryggende at få behandling af, og det kan absolut anbefales."

Flora, IPL hårfjerning