Intim Peeling behandling

Intim Peeling

Ved intim kemisk peeling påføres bestemte eksfolierende og afblegende stoffer det yderste hudlag, der effektivt men skånsomt fjerner døde celler og stimulerer hudens fornyelse.
I intimzonen bruger vi arginin- og mælkesyrebaserede produkter, hvor virkning sker alene i de mest superficielle lag. Arginin er en aminosyre, der stammer fra fermentering af vegetabilske kulhydrater (sukkerrør). Det er et stort molekyle, så dets penetration gennem hornlaget er meget langsom, hvilket forebygger irritationer. Kombineret med mælkesyre får vi alle fordelene af AHA peelinger (cellefornyelse, forbedret fasthed af huden, reduceret hyperpigmentering) men uden udtalt kløen, svien eller brændende fornemmelse.

Mælkesyre findes naturligt i huden og udøver en naturlig fugtgivende effekt ved at tiltrække vandmolekyler til ydre hudlag og stimulere syntesen af ceramider – stoffer, ansvarlige for forbedring og modulering af hudens barrierefunktion. Det er velkendt som et hudlysnende middel. Derudover har det antioxiderende virkninger og hæmmer virkningen af tyrosinase, et enzym involveret i de første stadier af melanogenese.

BOOK TID TIL KONSULTATION PRISLISTE

Intim peeling - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

15-30 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

fra 3 dage til 1 måned, afhængig af behandlingsdybde

Resultat
Resultat

efter 15-60 dage

Holdbarhed
Holdbarhed

skal vedligeholdes

Behandler
Behandler

Læge

Konsultation
Konsultation

(hos læge) 800,-

Kemisk peeling med syrer er ikke egnet til følgende

  • Gravide/ ammende
  • Hudsygdomme generelt og i interesseområdet
  • Sukkersyge
  • Kræftsygdomme
  • Øget hudfølsomhed
  • lere modermærker i interesseområdet

 Peeling må udføres tidligst 14 dage efter andre kosmetiske procedurer, der påvirker hudoverfladen (såsom hårfjerning, skrubning, blegning, elektrolyse).

Hvor mange procedurer kræves?

Der vil typisk kræves 5-6 procedurer for at opnå et synligt resultat.

Kemisk peeling er en ret omfattende procedure, især når der behandles i intimzonen - så det er nødvendigt med pauser mellem sessionerne. Længden af pauserne af den type peeling der bliver anvendt samt patientens individuelle faktorer/ problemstillingerne, og kan variere fra 1 uges- til 1 måneds tid. Med alderen bør pauserne mellem behandlingerne blive længere for at give huden tilstrækkelig hviletid.

Det er meget vigtigt at omhyggeligt pleje huden derhjemme i helingsperioden. Specialisten vil udpege de bedst egnede hjemmeplejeprodukter, og det er patientens opgave at følge alle anbefalingerne. Korrekt hudpleje efter peeling vil give dig mulighed for at minimere risikoen for komplikationer, fremme regenereringsprocesser og beskytte epidermis.

Priser på Intim Peeling

Beskrivelse Bedøvelse Pris i DKK
Konsultation, intim konturering/foryngelse (fratrækkes behandling) 800,-
Bedøvelse:
Intim peeling 1.500,-
Bedøvelse:

Mød specialisten

"Liuba Penova Mattes lever det fulde op til den faglige beskrivelse af hende. Er både lydhør, undersøgende og en sand mester i udførelsen af det ønskede. Hun er absolut 5 stjerner værd (ud af 5) Mesterligt håndværk funderet i stor faglig ekspertise!"

Lilian, kosmetisk behandling