Kombinerer sin æstetiske viden fra tegneskolen med lang erfaring som sygeplejerske til at skabe smukke behandlinger Sofie Kjeldsen-Kragh, Kosmetisk sygeplejerske

Sofie Kjeldsen-Kragh Kosmetisk sygeplejerske

Kort om

Vores dedikerede kosmetiske sygeplejerske Sofie ser det som sin fornemste opgave, at tilbyde dig et smukt, men fremfor alt naturligt ansigtsudtryk med afsæt i netop dine ønsker og behov.

Sofie har en passion for æstetik, og hun trækker på sin praktiske erfaring fra bl.a. en af verdens bedste tegneskoler i London, i sin stræben efter at tilbyde dig et naturligt og smukt udtryk.

Sofie har 15 års erfaring som sygeplejerske primært som Intensiv sygeplejerske i Århus, men tog for 3 år siden beslutningen om at videreuddanne sig til kosmetisk sygeplejerske.

Sofie udtaler:
”Mit arbejde som kosmetisk sygeplejerske på AROS Privathospital er et optimalt match for mig, fordi jeg i jobbet kan kombinere min æstetiske viden fra tegneskolen med min lange erfaring som sygeplejerske til at skabe smukke behandlinger i det særlige arbejdsmiljø på Kosmetisk Center AROS, præget af høj professionalisme og tværfaglighed”

Sofie tilbyder behandlinger inden for

  • Fjernelse af karsprængninger i ansigtet og på kroppen med IPL
  • Fjernelse af karsprængninger på ben med karsclerosering (i samarbejde med åreknudekirurg)
  • Fjernelse af uønsket hårvækst med IPL
  • Behandling af pigmentforandringer og rynker med IPL
  • Injektionsbehandlinger med botox og ikke-permanente fillers
  • Behandling med Nordlys-laser