Filler behandling til rynker i Aarhus

Filler behandling med naturlige resultater

En behandling med filler har til formål at udjævne rynker, dybe ar, ujævnheder i huden og poser under øjnene. Filler anvendes også til at skabe volumen, f.eks. i læber eller kinder. Ikke-permanent filler er en af de mest populære kosmetiske behandling globalt set. Ved at have en dybdegående viden om ansigtets anatomi og proportioner, produktkendskab, injektionsteknikker og æstetisk sans, kan smukke og naturlige resultater opnås.

En filler er et stof, som sprøjtes ind i underhuden for at give mere fylde. Hyaluronsyre forekommer naturligt i kroppen, hvor det udgør knap halvdelen af det stof, vi har imellem vores celler. Det gør det til et meget sikkert produkt at anvende som filler.

Det er vigtigt at bemærke, at hyaluronsyrebehandlinger skal udføres af en kvalificeret og erfaren læge eller kosmetisk behandler for at sikre sikkerheden og opnå de ønskede resultater.

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

Filler - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

15-60 min

Restitutionstid
Restitutionstid

1-5 dage

Resultat
Resultat

Øjeblikkeligt

Holdbarhed
Holdbarhed

6-12 måneder

Behandlere
Behandlere

Certificeret læge, sygeplejerske

Konsultation
Konsultation

Gratis

VÆRD AT VIDE

Hvad er "fillers"?

En filler er et stof, som sprøjtes ind i underhuden for at give mere fylde. Fillerbehandling kan opdeles i to grupper:

  • Fedttransplantation - kroppens egen filler
  • Resorberbare fillere, fx kollagen og hyaluronsyre (Juvederm)

På AROS Privathospital anvendes to forskellige filler-produkter, Belotero og Juvederm – de sikreste og mest gennemtestede. Begge produkter har mere end 20 mio. behandlinger bag sig.

Hvad kan man opnå ved en fillerbehandling?

Fillerbehandling er et uundværligt alternativ eller supplement til kosmetisk kirurgisk behandling. Ønskes udviskning eller camouflering af uønskede ansigtsrynker og folder er fillerbehandling et oplagt valg. Fillerbehandling er en meget alsidig behandlingsform og kan både anvendes til ændring af konturer og udfyldning af hulheder i såvel ansigt som på kroppen. Mindre brystforstørrelser uden brug af proteser er derfor muligt. En mindre kendt, men meget foryngende anvendelse af fillere er til behandling af håndrygge, som med alderen er blevet "skeletagtige".

Hvorfor vælge en hyaluronsyre filler?

Juvederm er en ikke-permanent filler og det er et af verdens mest veldokumenterede og populære brands inden for HA-fillers(hyaluronsyrefillers). Juvederm anvendes i mere end 60 lande.

Belotero er også en ikke-permanent filler og er fremstillet af den samme volumengivende og fugtgivende komponent, som allerede findes i vores hud – nemlig hyaluronsyre (HA). Begge produktserier er anerkendte for at være nogle af markedets reneste og sikreste fillere.

Hyaluronsyre forekommer naturligt i kroppen, hvor det udgør knap halvdelen af det stof, vi har imellem vores celler. Det gør det til et meget sikkert produkt at anvende som filler. Hyaluronsyre findes især i hud og bindevæv, hvor det blandt andet fungerer som fyldstof. Med alderen mindskes kroppens egen hyaluronsyreproduktion, hvilket resulterer i en mindre fyldig, mindre elastisk og tørrere hud.

Da hyaluronsyre findes naturligt i kroppen, kan det ikke udløse allergiske eller fremmedlegemereaktioner med mindre det indeholder forureninger.

En meget vigtig sikkerhed ved hyaluronsyre som filler er, at dens effekt ikke er varig. Den påfyldte hyaluronsyrefiller vil langsomt nedbrydes i kroppen ligesom kroppens eget hyaluronsyre. Dermed undgås en alvorlig risiko, som kan være problematisk ved anvendelse af de permanente fillere, nemlig at de med årene kan komme til at ligge uheldigt i forhold de fremadskridende aldersforandringer i ansigts- og kropskontur.

Med hyaluronsyrebaserede fillere ses yderst sjældent uheldige langtidseffekter. Det skal tilføjes at selvom hyaluronsyre-filler ikke er permanent, er der klinisk dokumentation for en effektholdbarhed på op mod halvandet år for både Juvederm (Voluma, Volift, Volbella) og Belotero. Dette stemmer fuldt ud overens med vores egne kliniske erfaringer efter at have arbejdet med hyaluronsyre-fillerne i 10 -15 år.

Set i forhold til almindelig kirurgi udmærker Hyaluronsyre-fillerne sig ved at behandlingen altid er ambulant og højest kræver lidt lokalbedøvelse samt ingen eller meget kort rekonvalescenstid og indebærer meget få risici.

Hvor længe holder en filler?

Mange er i tvivl om hvor længe en filler behandling holder. Den vigtigste faktor, der bestemmer fyldstoffets levetid, er dens viskositet, dvs. indholdet af hyaluronsyre, som måles i mg/ml. Jo højere denne indikator er, jo længere vil resultatet vare. Men problemet med de mest tyktflydende præparater er, at de ikke er særlig plastiske/formbare. De kan være svære at fordele jævnt under huden og har en tendens til at kunne anes under tynd hud, så de er ikke særligt egnede til behandling af sarte bevægelige områder, som for eksempel læber.

Hydreringsgrad kan også påvirke resultatet - man bør både pleje huden “udefra” samt drikke nok væske, da hyaluronsyrepartikler binder vand og opretholder deres volumen blandt andet takket være H2O molekylerne.

I artiklen ”Effectiveness and long-acting of the hyaluronic acid injected in the nasolabial fold” har man vha. MR scanning dokumenteret at en hyaluronsyre-filler anbragt I furen imellem næse og kind er effektivt og har en varighed ud over 12 måneder.

Læs hele artiklen her >

Fjernelse af filler

Har uheldet været ude eller er resultatet uventet ”for meget”?

På AROS Privathospital kan vi hjælpe dig, hvis du har været så uheldig, at du har fået for meget filler (Juvederm ol.) i fx læberne eller andre steder - eller blot har ombestemt dig.

Læs mere her >

Mød teamet

"Alberte formåede at hjælpe mig med, hvad jeg vil kalde en naturlig forskønnelse med minimal behandling efter først en masse snak og vejledning i hud, og hvordan jeg kan passe på mig selv, og hvordan vi også er smukke, som vi er og ikke skal overbehandle. Jeg er nu igang med IPL mod rødme og ar, og jeg er SÅ glad for hele rejsen med hende...”

Ditte, kosmetisk behandling

Det var betryggende at have den samme professionelle sygeplejerske igennem forløbet. Jeg har følt mig tryg og det har været dejligt at føle at man havde hele paletten af kompetencer og muligheder. Det kan varmt anbefales!

Hanne, 36 år