Trådløft & trådarmering behandling i Aarhus

Trådløft & trådarmering behandling

Er dit problem med ansigtet primært at det er blevet tungt/ansigtstrækkene er faldet ned, eller halsen er faldet frem, mere end at der er blevet for meget slap hud, så er et trådløft måske en løsning, der er værd at overveje for dig.

Opstrammende tråde som en minimalt invasiv metode til at opnå et moderat ansigts- halsløft har nu været under udvikling i mere end 10 år, og teknikken har overstået sine børnesygdomme. Vi går kun ind for at anvende tråde, der er resorberbare. Dette sikrer imod uønskede bivirkninger på ansigtstrækkene på langt sigt.

Blandt de mange udbudte trådprodukter er vores valg faldet på ”pigtråde” i et velkendt materiale, brugt i mange år til kirurgiske tråde.

BOOK TID TIL KONSULTATION PRISLISTE

Trådarmering fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

30-60 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

7 dage

Resultat
Resultat

Med det samme

Holdbarhed
Holdbarhed

op til 2 år

Behandlere
Behandlere

Certificeret læge /Speciallæge

Konsultation
Konsultation

Læge 800,-

VÆRD AT VIDE

Hvad er fordelen ved trådløft

Et trådløft muliggør et hurtigt og naturligt mini ansigts-halsløft med fokus på en omfordeling af ansigtsfylden i ønsket retning og med ophævelse af den ”løshedsfornemmelse”, som man får med alderen. Trådenes effekt ophører efter 1-1½ år, i takt med at de går i opløsning. Men de efterlader en vis blivende effekt, idet deres tilstedeværelse i underhuden er med til at booste hudens naturligt opstrammende kollagen. 

Hvordan foregår behandlingen med trådarmering?

Ved trådarmering indfører man selv-opløselige sterile tråde via en tynd nål under huden for at opnå hudopstrammende / kollagenstyrkende effekt. Over et par måneder bliver tråden indhyllet i nyproducerede kollagenfibre, som bidrager til at fastholde et naturlig løft ud over trådenes levetid. De selvopløselige polydioxantråde, som vi anvender, opløses efter ca. 200 dage, men kollagenfibrene bliver i huden i op til 2 år, hvorved de langsomt degraderes, lige som ansigtets øvrige kollagen.

Huden renses og der påføres creme bedøvelse. Afhængig af behandlingsomfanget og type tråde kan man supplere med indsprøjtning af lokal bedøvelsesmiddel. Man tegner et skema på huden, hvor insertionsteder, antal og retning af trådene markeres. Selve proceduren varer ca 50-60 minutter. Proceduren forårsager yderst sjældent allergiske reaktioner og tolereres meget godt af patienter.

Betændelse omkring trådene kan forekomme, men ses yderst sjældent. Efter proceduren kan der opstå blå mærker og hævelser, som varer lige så længe som et almindeligt traumatisk betinget blåt mærke. Man kan ikke se tråden i huden, men man vil kunne mærke den i vævet ved bestemte bevægelser i op til 1 måned, hvorefter den bliver fuldt integreret i omkringliggende væv og ikke længere vil kunne mærkes.

Egnede patienter til trådløft

1. Yngre patienter et egentligt ansigtsløft endnu ikke er indiceret, aldersgruppe ca. 35-50 år.

2. Patienter, der ikke tør få lavet en rigtig operativ ansigtsløftning.

3. Patienter der tidligere har fået en ansigtsløftning, og som nu ønsker en lille opstramning

Videnskabelige artikler om effekten af metoden

Læs også artiklerne der beskriver denne teknik udviklet i Sydkorea, hvorved man indfører resorberbare sterile tråde under huden for at opnå en hudopstrammende og bindevævsstimulerende effekt. Samt artiklen som dokumenterer hvordan patientgruppen af kvinder mellem 24 og 59 år, med synlige alderstegn i hvile, blev bedret over tid efter denne procedure. Klik her for at læse >

Mød teamet

"Jeg føler mig altid 100% tryg i Liubas hænder, hendes viden om anti-age spænder bredt fra de traditionelle forslag som botox & filler men også hvis man ønsker mere ”naturlige behandlingsformer” såsom mesoterapi/biorevitalisering."

Mona, mesoterapi behandling