Liquid laser - fraktioneret microneedling og TCA syre og/eller Fenol

"Liquid laser" - microneedling med tilførsel af aktive, individuelt tilpassede, medicinske stoffer

Denne unikke teknik og ultimative anti-age procedure kombinerer fraktioneret microneedling med tilførsel af aktive, individuelt tilpassede, medicinske stoffer, som stimulerer celledelingen med påføring af TCA syre og/eller Fenol. Effekten på huden er uovertruffen, idet man både opnår korrektion af små hudforandringer, såsom små rynker, ar, ujævn teint og forstørrede porer samt bekæmper slaphed og giver løft til huden.

Resultatet er en glat hud med jævn tone og tekstur. Protokollerne er designet til forskellige alderskategorier. Sammensætningen skræddersys individuelt baseret på hudens behov og patientens alder under lægekonsultationen.

BOOK TIL TIL KONSULTATION PRISLISTE

"Liquid laser" fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

ca. 60 min.

Bedøvelse
Bedøvelse

Lokal

Restitutionstid
Restitutionstid

ca. 10 dage

Resultat
Resultat

Efter 1-3 behandlinger

Holdbarhed
Holdbarhed

Længerevarende

Behandler
Behandler

Læge

VÆRD AT VIDE

Hvad giver kombinationen af medicinsk microneedling med TCA og/eller Fenol påførsel?

I modsætning til isolerede procedurer, såsom laser, peeling eller microneedling hver for sig, kan vi i denne kombinerede procedure opnå forbedringer i alle hudlag i forskellige aspekter. Intensiteten af påvirkningen justeres til den enkelte patient og er direkte proportional med nedetiden - det vil sige, jo mere dybdegåede procedure, desto længere nedetid, men også større effekt.

Ved den fraktionerede microneedling punkteres hudoverfladen med myriader af mikrometer-store åbninger. Hvert hul fungerer som en mini-kanal for de valgte lægemidler og syrer. Idet huden traumatiseres fraktioneret (punktvis), vil der være ligeså mange omkringliggende, urørte områder, som straks bliver stimuleret til at lukke “kanalerne” og aktivt producere kollagen og elastin. Dette sikrer på den ene side en jævn og dyb penetrering af midlerne ned i huden, på den anden side et langt lettere, mindre indgribende efterforløb på kun få dage. Grundreglen er dog, at en mere dybdegående procedure giver en dybere og mere grundig fornyelse og strukturel foryngelse af huden.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Resultatet er længerevarende og skaber en betydelig opstramning. I modsætning til kirurgi, som reelt og definitivt blot fjerner overskydende hud, giver “liquid laser” en hel ny ungdommeligt udseende hud, hvilket som regel ikke kan opnås alene efter selv den mest vellykkede operation. Dit ansigtsudtryk og karakteristiske ansigtstræk vil desuden blive fuldstændigt bevaret.

Det kan være nødvendigt med gentagne sessioner, alt efter hudens tilstand på behandlingstidspunktet og overordnede mål - der vil typisk gå mellem 3 til 12 måneder mellem sessionerne.

Hvilken nedetid skal jeg forvente?

Denne procedure kræver en vis nedetid og lidt “is i maven” under ophelingen, men resultaterne er umagen værd.

Huden vil være rød, øm og hævet i løbet af de første 24 timer. Ubehaget er dog minimalt og kræver kun håndkøbssmertestillende midler som Pamol og Ibuprofen. Huden vil desuden føles stram. I løbet af de næste par dage tørrer huden og begynder at ligne brunligt læder, som gradvis krakelerer og skaller de næste 5-7 dage. Afskalningen skal ske i sit eget tempo - skorperne må ikke pilles af. Så snart huden er færdigafskallet, vil den være rødlig og føles sart. Der kan bruges makeup på den nye, lyserøde hud. Solcreme med høj beskyttelsesfaktor er obligatorisk i mindst tre måneder, og en god fugtighedscreme er nyttig. De fleste patienter oplever resultater udover det forventede med minimale bivirkninger; total restitution nås normalt inden for ti dage til to uger.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter proceduren?

Da huden bliver skadet under denne procedure, er der naturligvis en rehabiliteringsperiode samt restriktioner efter proceduren:

Inden for et par dage dannes der en ensartet skorpe på det behandlede område, som derefter skaller af. Derfor bør der ikke planlægges særligt vigtige begivenheder i den nærmeste fremtid efter proceduren. Aktiv solbeskyttelse er påkrævet gennem hele helingsperioden og som minimum 4 måneder efterfølgende.

Du må ikke gå i sauna og fitnesscenter de første 2 uger efter behandlingen. I restitutionsperioden ville det være fantastisk at udføre PRP eller en anden mesoterapi- eller biorevitaliseringsprocedure (kan udføres efter 7-10 dage).

Kan alle behandles med “liquid laser”?

Patienter over 18 år med hudproblemer, såsom rynker, slap hud, acne-ar, pigmentforandringer eller lignende, kan have gavn af denne behandling. Patienter med tendens til at danne keloid (overskydende arvæv) eller andre former for uregelmæssig ardannelse er ikke egnede kandidater.

Behandlingen er generelt ikke velegnet til personer med en mørk teint.

Andre tilstande, hvor proceduren er kontraindiceret, inkluderer:

  • Graviditet /amning
  • Autoimmune sygdomme, herunder insulinbehandlet sukkersyge
  • Lokale hudinfektioner i det planlagte område
  • Akutte infektionssygdomme
  • Svækket almentilstand, tilstande efter kræftbehandlinger, nedsat
    immunforsvar.

Efter proceduren vil det være nødvendigt omhyggeligt at beskytte det behandlede område mod sollys i minimum 4 måneder - proceduren er derfor ikke særlig egnet for friluftselskere og strandløver- og løvinder.

Mød behandleren

"Jeg føler mig altid 100% tryg i Liubas hænder, hendes viden om anti-age spænder bredt fra de traditionelle forslag som botox & filler men også hvis man ønsker mere ”naturlige behandlingsformer” såsom mesoterapi/biorevitalisering."

Mona, mesoterapi behandling