pHformula – hudpleje til  tørhed, linjer, rynker i Aarhus

pHformula – pharmacosmeceutisk hudpleje

Præcis som kroppen, ældes også huden. En naturlig proces, der sker over tid, og hvor genetik er en væsentlig faktor. Typiske ældningstegn er tørhed, linjer, rynker, tab af elasticitet og fylde, pigmentforandringer(grums) og karsprængninger.

Heldigvis kan vi forebygge, at vi ældes for tidligt og for hurtigt. Kun 20 % af hudens ældning skyldes nemlig det, vi kalder “naturlig ældning”, de resterende op imod 80 % skyldes eksterne faktorer, faktorer vi kan undgå eller ændre på, faktorer som kost, søvn, motion, stress, rygning og solbadning.

En ting vi også kan gøre er at optimere den daglige hudpleje. Vi kan sørge for at få implementeret nogle at de ingredienser, videnskaben for længst har bekræftet har hudmæssig værdi … ingredienser der kan hjælpe med at ”udbedre” de skader, der allerede er sket, vedligeholde huden og sidst med ikke mindst forebygge yderligere ”skader”.

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

Effektiv behandling kræver de rigtige produkter

At opretholde en ung, sund, stærk og velplejet hud kræver ikke mange produkter, men de rigtige produkter. Produkter indeholdende aktive og effektive ingredienser i de rigtige koncentrationer, præcis som du finder det i vores pharmacosmeceutiske serie pHformula. Med indhold af nøje udvalgt frugtsyrer (AHAs), peptider og antioxidanter, vitamin A og C, niacinamid og hyaluronsyre vil daglig brug af pHformula reducere og forbygge linjer og rynker samt bedre hudstrukturen, optimere barrierefunktion og øge fugtindhold, bidrage til en jævn og mere ensartet hudfarve med masser af glød.

Produktserien kan anvendes alene eller sammen med anden behandling på AROS PH. Antallet af produkter vil altid være individuelt og afhænge af dine ønsker og hudens generelle sundhedstilstand. Brug af pHformula er uden bivirkninger. Produkterne kan anvendes under graviditet og amning.

Om pHformula skin resurfacing – pharmacosmeceutisk hudpleje

pHformula blev grundlagt i 2010, som det første pharma-cosmeceutiske produkt set i hudplejebranchen. pHformula har eget laboratorie beliggende i Barcelona; Spanien. Et laboratorie kendt for årtiers videnskabelig erfaring og ekspertise, for kvalitetsprodukter ikke kun inden for æstetisk medicin, men også farmaceutisk behandling af hudsygdomme.

Både produkter og intensive behandlinger er baseret på teknologien bag "regenerativ medicin"; processen hvor beskadigede celler erstattes med nye og "raske" eller stimuleres til at reparere sig selv.

Søger du på ordet “resurface”, finder du oversættelser som “at dukke op igen, ”at genopstå”, ”fornyelse/reparation af overflade”, og det er præcis, det pHformula handler om. Hele filosofien bag pHformula er at skabe balance i en udfordret hud, at genoprette og vedligeholde en sund og stærk hud.

pHformula skin resurfacing er udnyttelse af hudens egne ”mekanismer”. De aktive resurfacing solutions fremprovokerer en kontrolleret "inflammation" i huden/vævet. En inflammation, der er vigtig og afgørende effekten af behandlingen. Skin resurfacing stimulerer øget celledeling, bedre cellekommunikation samt hurtigere reparation/genopbygning af celler, der er beskadiget og ikke fungerer optimalt.

pHformula er naturlig behandling uden risici og bivirkninger, behandlinger med ingredienser huden kender og i nogle tilfælde mangler. Ingredienser der er specifikt valgt ud fra, hvor meget de kan gøre for huden .. nede i huden. Mange produktserier i dag vælger ingredienser ud fra molekylestørrelse (hvor hurtigt/nemt trænger de ned) samt den “keratolytiske” (opløsende/eksfolierende) effekt, ikke er uinteressante faktorer, men pHformulas fokus er bare et andet sted. For pHformula er det ikke vigtigt at kunne tilbyde den mest aktive behandling, men derimod den bedste, mest sikre og mest effektive

pHformula anbefales til dig, der ønsker at investere i din hud, stiller krav til kvalitet, effektivitet og resultat.

pHformula er målrettet behandling af  

  • Akne, uren hud, fedtet hud, grove, "åbne" porer, overfladiske ar.
  • Rosacea, kronisk rødme, karsprængninger, uren hud med meget rødme.
  • Ældning, for tidlig ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Spredte pigmentpletter ("leverpletter").
  • Pigmentforandringer/-skjolder forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller), stress, "kemi".

Mød behandleren

"Super dygtig og kompetent, skøn kvinde! Kan kun anbefale hende og hendes faglige kompetencer! Hun prøver ikke "bare" at sælge en masse produkter og tjene penge på kunden - er selv i skønhedsbranchen, så ved hvad der skal til, for at man føler sig i gode trygge hænder. Kommer helt sikkert igen."

Ann Sophie, 27 år / (Hudterapeutisk behandling)

Jeg vil simpelthen lige fortælle dig, at min hud har reageret SÅ positivt på behandlingen. Den er skallet af og skallet af - og nu er den faldet til ro, dvs. ingen kløen og svien. Det er jo fantastisk.

Jeg har besluttet, at jeg gerne vil overgå til PHformula-produkterne med det samme. Jeg ser ingen grund til at fortsætte med en produktserie, som ikke gavner min hud.

Ditte, 30 år / (Hudterapeutisk behandling af perioral dermatitis)