Microneedling – Kollagenstimulerende behandling i Aarhus

Microneedling – Kollagenstimulerende behandling til linjer og rynker samt grov hudstruktur

Microneedling,CIT (collagen induction therapy), skin-/dermarollers, -pens, -stamps – alle behandlinger med det tilfælles, at der anvendes nåle for bedre at kunne indsluse/levere aktive ingredienser i huden samt stimulere produktionen af nyt kollagen. Metoden er kendt og anerkendt. Den anses for at være en meget sikker behandlingsmetode med minimal risiko for inflammation og ardannelse i vævet. Tværtimod skabes en sundere og stærkere struktur.

Microneedling er til dig, der ønsker en sund og stærk hud, reducering af overfladiske linjer og rynker, dig, der mangler vitalitet og glød, har en grovere porer- og hudstruktur.

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

Microneedling - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

75 min. inkl. bedøvelse

Restitutionstid
Restitutionstid

3-6 dage

Resultat
Resultat

3-6 behandlinger m. 4-6 ugers interval

Holdbarhed
Holdbarhed

Individuelt. Efter behov

Behandler
Behandler

Kosmetolog og hudterapeutisk behandler

Konsultation
Konsultation

Gratis

VÆRD AT VIDE

Hvad er microneedling?

Ved microneedling udnyttes hudens egen naturlige helingsproces. Ved brug af 0,50 - 1,5 mm lange tynde nåle laves små mikroskopiske ”punkteringer”(huller) på hudens overflade, huden påføres en kontrolleret skade. Skaden stimulerer hudens egne ”selvreparerende” mekanismer. Den frigør væksthormoner, der ”booster” den naturlige kollagenproduktion og dermed hudfornyelse og -foryngelse. Produktionen af den ekstra kollagen reducerer fine linjer, rynker, forbedrer hudstruktur(grove porer) og fasthed samt fugtindhold i huden. 

Hvad er effekten af microneedling?

Effekten af microneedling afhænger af hudens generelle sundhedstilstand(livsstil, alder, ”problematik”) før behandlingsstart, men også antallet af blodplader samt indholdet af vækstfaktorer er afgørende. Begge dele er individuelt og forklaringen på at nogen vil kunne se markante forbedringer/resultater efter bare 2-3 behandlinger, mens der hos andre må flere til.

Hvor stort et område anbefales at behandle?

Microneedling kan laves i hele ansigtet eller lokalt. Der ses ingen tydelige overgange mellem behandlet og ikke-behandlet område. Behandlingen anbefales som ”forløb” af 3 – 6 behandlinger.

Behandlingsprocedure

Påføring af bedøvelsescreme. Bedøvelsescremen skal virke/hvile på huden ca. 15-20 min, hvorefter den fjernes igen. Huden afrenses grundigt, så den er helt fri for eventuel creme og makeuprester Huden desinficeres. Microneedling med eDermastamp® eller pHformula protonpen. Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. I visse områder kan der føles lettere ubehag, det vil ofte være omkring øjne og mund. For at booste effekten af behandlingen påføres en ”TDS ampul”, en steril specialampul tilpasset hudtype og -tilstand. Ampullen indeholder aktive ingredienser som fx niacinamid, vitamin C eller hyaluronsyre. Efter needlingen påføres maske, der hviler på huden i ca. 20 minutter. Masken virker kølende og beroligende. Den forsegler huden og forhindrer unødigt fugttab.

Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød, varm og blussende eventuelt med hævelse. Dette er en normal reaktion på behandlingen. Ubehaget er midlertidigt og vil gradvist forsvinde i løbet af 6-8 timer.

Mød behandleren

Det var betryggende at have den samme professionelle sygeplejerske igennem forløbet. Jeg har følt mig tryg og det har været dejligt at føle at man havde hele paletten af kompetencer og muligheder. Det kan varmt anbefales!

Hanne, 36 år

"Jeg føler mig altid 100% tryg i Liubas hænder, hendes viden om anti-age spænder bredt fra de traditionelle forslag som botox & filler men også hvis man ønsker mere ”naturlige behandlingsformer” såsom mesoterapi/biorevitalisering."

Mona, mesoterapi behandling