Filler til manglende fylde, samt til ansigtsmodellering i Århus

Filler er en effektiv behandling til områder med manglende fylde samt til ansigtsmodellering

I bogstavelig forstand betyder "Filler" "fyldstof", hvilket fuldt ud afspejler essensen af ​​disse skønhedsprodukter. Fillere er injicerbare, sterile, gel-agtige stoffer. De er meget udbredte i æstetisk medicin som et fyldstof til korrektion af adskillige kosmetiske defekter.

Injektion af fyldstoffer giver dig mulighed for at udviske aldersrelaterede ændringer, tilføre fugt til huden og "fylde" områder med tabt volumen, korrigere små skønhedsfejl, hvilket kan give et mere ungdommeligt udseende.

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

Filler - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

15-60 min

Restitutionstid
Restitutionstid

1-5 dage

Resultat
Resultat

Øjeblikkeligt

Holdbarhed
Holdbarhed

6-12 måneder

Behandlere
Behandlere

Læge, certificeret sygeplejerske

Konsultation
Konsultation

Gratis

VÆRD AT VIDE

Hvad er "fillers"?

Fillerbehandling kan opdeles i to grupper:

  • Permanente fillere, for eksempel Fedttransplantation = kroppens egen filler
  • Resorberbare syntetiske hyaluronsyrefillere (Juvederm, Restylane, Belotero, etc)

Hvad kan man opnå ved en fillerbehandling?

Fillerbehandling er et uundværligt alternativ eller supplement til kosmetisk kirurgisk behandling. Ønskes udviskning eller camouflering af uønskede ansigtsrynker og folder er fillerbehandling et oplagt valg. Fillerbehandling er en meget alsidig behandlingsform og kan både anvendes til ændring af konturer og udfyldning af hulheder i såvel ansigt som på kroppen. Mindre brystforstørrelser uden brug af proteser er derfor muligt. En mindre kendt, men meget foryngende, anvendelse af fillere er til behandling af håndrygge, som med alderen er blevet "skeletagtige".

Hvorfor vælge en hyaluronsyre filler?

Hyaluronsyre forekommer naturligt i kroppen, hvor det udgør knap halvdelen af det stof, vi har imellem vores celler. Det gør det til et meget sikkert produkt at anvende som filler. Hyaluronsyre findes især i hud og bindevæv, hvor det blandt andet fungerer som fyldstof. Med alderen mindskes kroppens egen hyaluronsyreproduktion, hvilket resulterer i en mindre fyldig, mindre elastisk og mere tør hud.

Da hyaluronsyre findes naturligt i kroppen, kan det ikke udløse allergiske eller fremmedlegemereaktioner med mindre det indeholder forureninger.
En meget vigtig sikkerhed ved hyaluronsyre som filler er, at dens effekt ikke er varig. Den påfyldte hyaluronsyrefiller vil langsomt nedbrydes i kroppen ligesom kroppens egen hyaluronsyre. Dermed undgås en alvorlig risiko, som kan være problematisk ved anvendelse af de permanente fillere, nemlig, at de med årene kan komme til at ligge uheldigt i forhold til de fremadskridende aldersforandringer i ansigts- og kropskontur.
Med hyaluronsyrebaserede fillere ses yderst sjældent uheldige langtidseffekter. Det skal tilføjes at selvom hyaluronsyre-filler ikke er permanent, er der klinisk dokumentation for en effektholdbarhed på op mod halvandet år for nogle områder. Dette stemmer fuldt ud overens med vores egne kliniske erfaringer efter at have arbejdet med hyaluronsyre-fillerne i 10 -15 år.

Set i forhold til almindelig kirurgi udmærker Hyaluronsyre-fillerne sig ved at behandlingen altid er ambulant og højest kræver lidt lokalbedøvelse samt ingen eller meget kort rekonvalescenstid og indebærer meget få risici.

Vi tilbyder et bredt spektrum af kvalitetsprodukter

Der findes et hav af producenter og varianter af fillere, som specifikt egner sig til forskellige områder og problemstillinger, og der kommer stadig nye til. Personalet fra AROS Privathospital tager jævnligt på kurser og efteruddannelser for at følge med i udviklingen og for at kunne tilbyde sine kunder et bredt spektrum af kvalitetsprodukter og deres videreudviklinger. Vi har stor erfaring med Restylane, Belotero, Radiesse, Juvederm, Teosyal samt HyaCorp som alle leverer de sikreste og mest gennemtestede gode resultater.

Mød teamet

Altid professionel behandling og kyndig vejledning. Perfekt og naturligt resultat med botox og filler. Tak til Sofie Kjeldsen-Kragh.

"Jeg føler mig altid 100% tryg i Liubas hænder, hendes viden om anti-age spænder bredt fra de traditionelle forslag som botox & filler men også hvis man ønsker mere ”naturlige behandlingsformer” såsom mesoterapi/biorevitalisering."

Mona, mesoterapi behandling