Forbedring af øreflipper med filler i Aarhus

Forbedring af øreflippernes form med hyaluronsyrefyldstoffer /“Fillers”

Ikke alle er født med smukt formede øreflipper. Desuden kan øreflipperne røbe om alderen, på lige fod med huden på hals og hænder. Med årene bliver øreflipperne typisk udtyndede, slappe og rynkede eller store og hængende, idet øreflippens hud mister sin fylde, fasthed og elasticitet. En forkærlighed for store tunge øreringe bidrager også til overstrækning af den sarte hud, og med tiden vil selv de fineste diamanter ikke kunne maskere krøllede, rynkede øreflipper.

Derfor bør ørerne plejes med samme omhu, som huden i ansigtet, halsen og decolletéen.

BOOK DIN TID HER PRISLISTE

VÆRD AT VIDE

Kræver ingen rehabiliteringsperiode og udføres hurtigt

Hvis problemet er udtynding og slaphed, er det forholdsvis nemt at genskabe et spændstigt og ungdommeligt udseende af øreflipperne med velanbragt filler.

Hvis problemet er en for stor og hængende øreflip kan kirurgisk reduktion være at foretrække - klik her for at læse mere >

Øreflipskorrektion med en filler er næsten smertefrit, kræver ingen rehabiliteringsperiode og udføres hurtigt. Man kan herved opnå en naturlig fylde samt sart lyserød farve af øreflipperne - den lille forandring gør mirakler og sletter bogstaveligt 10-15 år af øreflippens udseende .

Konturering af øreflippen kræver ingen særlig forberedelse. Indgrebet udføres med en sprøjte med enten en ultratynd kanyle eller en stump kanyle, der ikke skader huden. Afhængigt af problemet kræves 1 eller 2 behandlinger. Effekten varer op til 2 år.

Vores team

Altid professionel behandling og kyndig vejledning. Perfekt og naturligt resultat med botox og filler. Tak til Sofie Kjeldsen-Kragh.

"Jeg føler mig altid 100% tryg i Liubas hænder, hendes viden om anti-age spænder bredt fra de traditionelle forslag som botox & filler men også hvis man ønsker mere ”naturlige behandlingsformer” såsom mesoterapi/biorevitalisering."

Mona, mesoterapi behandling