Patienternes udtalelser - Hud- & Laserklinik

Her kan du læse om patienternes egne oplevelser hos Hud- & Laserklinik på Aros Privathospital.

Jeg føler mig altid 100% tryg i Liubas hænder

Quote

Jeg har igennem de sidste 1,5 år fået Mesoterapi/biorevitaliserings behandlinger hos Liuba Penova Mattes på AROS Privathospital. Jeg kom til Liuba med ønsket om at forbedre min hudkvalitet omkring øjene eller i det mindste sætte ældnings processen på standby. Her 1,5 år senere ser jeg tydelig en fremgang, min hud føles tykkere og der er færre rynker.
Derudover ser min hudtone mere sund og ensartet ud. Jeg føler mig altid 100% tryg i Liubas hænder, hendes viden om anti-age spænder bredt fra de traditionelle forslag som botox & filler men også hvis man ønsker mere ”naturlige behandlingsformer” såsom mesoterapi/biorevitalisering. De bedste anbefalinger til Liuba.

 

Læs mere
Quote

Liuba Penova Mattes lever det fulde op til den faglige beskrivelse af hende. Er både lydhør, undersøgende og en sand mester i udførelsen af det ønskede.
Hun er absolut 5 stjerner værd (ud af 5) Mesterligt håndværk funderet i stor faglig ekspertise!

 

Læs mere
Quote

Jeg har været i laserbehandling et års tid, og jeg må bare give Alberte Niss mine varmeste anbefalinger. Resultatmæssigt har jeg været super tilfreds og kan tydeligt se forbedring, selvom jeg endnu ikke har afsluttet forløbet.

Jeg har følt mig tryg lige siden første behandling hos Alberte, fordi hun er så sød, imødekommende og super dygtig til sit arbejde. Hun er nærværende, god med mennesker og har en herlig humor og ironi.

Læs mere

Den rigtige beslutning, som har ændret mit liv

Quote

 Jeg blev opereret at de dygtigste læger og et ekstrem omhyggeligt personale. De gjorde alt for at jeg kunne føle mig godt tilpas igennem hele processen. Jeg er utrolig glad for operationens resultat. Når jeg kigger mig i spejlet, kan jeg se, at jeg har taget den rigtige beslutning som har ændret mit liv. Jeg vil anbefale AROS Privathospital til andre.

Akeksandrs, Hårtransplantation

Læs mere
Quote

Jeg har aldrig fået lavet nogen form for kosmetisk behandling før, fordi jeg altid har været meget nervøs for, om jeg ville fortryde, om behandleren forstod mig, om jeg ville se unaturlig ud etc. - og lidt for forfængelig er jeg også. Alberte formåede at hjælpe mig med, hvad jeg vil kalde en naturlig forskønnelse med minimal behandling efter først en masse snak og vejledning i hud, og hvordan jeg kan passe på mig selv, og hvordan vi også er smukke, som vi er og ikke skal overbehandle.

Læs mere
Quote

Jeg har igennem de sidste 1,5 år fået Mesoterapi/biorevitaliserings behandlinger hos Liuba Penova Mattes på AROS Privathospital. Jeg kom til Liuba med ønsket om at forbedre min hudkvalitet omkring øjene eller i det mindste sætte ældnings processen på standby. Her 1,5 år senere ser jeg tydelig en fremgang, min hud føles tykkere og der er færre rynker. Derudover ser min hudtone mere sund og ensartet ud. Jeg føler mig altid 100% tryg i Liubas hænder, hendes viden om anti-age spænder bredt fra de traditionelle forslag som botox & filler men også hvis man ønsker mere ”naturlige behandlingsformer” såsom mesoterapi/biorevitalisering. De bedste anbefalinger til Liuba.

Mona, 45 år / Mesoterapi/biorevitalisering

Perfekt og naturligt resultat

Quote

Altid professionel behandling og kyndig vejledning. Perfekt og naturligt resultat med botox og filler. Tak Sofie Kjeldsen-Kragh.

Lise, Botox og Filler

Helt igennem fantastisk

Quote

Helt igennem fantastisk og meget professionel laser behandling af ansigtet hos Sofie. Allerede efter et par gange så jeg en markant forbedring. Kan klart anbefales.

 

Iben, IPL behandling 

Quote

Perfekt behandling med Botox hos AROS Privathospital. Behandlingssygeplejesken var meget imødekommende, behandlingen gik smertefrit og resultatet er perfekt. Jeg kunne allerede se effekten af Botox imellem mine øjenbryn efter 1 uge. Skønt, nu er jeg sluppet af med den store revne imellem øjnene! Jeg føler mig friskere og det bliver ikke sidste gang jeg får en behandling med Botox hos AROS. Tak for en perfekt behandling.

 

Yderst tilfredsstillende resultat

Quote

Har i løbet af efteråret/vinteren fået IPL hårfjerning foretaget ved Sofie og er yders tilfreds med resultatet. Der er sket en væsentlig formindskelse at håret, hvilket er rigtig rart. Derudover så fremstår Sofie meget professionelt, men er samtidig også rigtig flink og betryggende at få behandling af, og det kan absolut anbefales.

Flora, IPL hårfjerning 

 

  • 1/3