AROS Kosmetisk Center inviterer til: Eksklusiv informationsaften - torsdag den 23. maj

AROS Kosmetisk Center inviterer til: Eksklusiv informationsaften - torsdag den 23. maj

Vi vil gerne invitere dig til en eksklusiv informationsaften, hvor 2 af landets absolut mest nørdede, dygtige og erfarne læger vil dykke helt ned i vores innovative og skræddersyede kosmetiske behandlinger og operationer, der især egner sig til DIG på +40 år. Er du interesseret i af gå i dybden med hvad, der virker og ikke virker, så er dette event noget for dig.

Hvornår og hvor
Dato: 23.05.24
Tid: 19.00-21.30
Sted: Skejbyparken 154 (i receptionen)
8200 Aarhus N

Begrænsede antal pladser
Der er et begrænset antal pladser (30) med mulighed for at komme på venteliste. Eventet er gratis, men der vil være et afmeldingsgebyr på 250 kr., hvis du afmelder dig senere end 48 timer inden.

Venteliste

Vores event er fuld booket! - men skriv dig op på en venteliste her, så tager vi fat i dig hvis der bliver en ledig plads.

Hvorfor deltage?

• Personlig Forbindelse: Vi ønsker at skabe en personlig forbindelse med vores kunder. Informationsaftenen giver os mulighed for at møde dig ansigt til ansigt, besvare spørgsmål og forstå individuelle behov og ønsker.

• Viden og Forståelse: Vores erfarne eksperter vil præsentere og forklare detaljerne i hver behandling og operation. Dette giver dig en unik mulighed for at opnå en dybere forståelse af, hvordan vores procedurer udføres og hvilke resultater du kan forvente.

• Live behandling: Liuba vil til eventet udføre en live behandling af læber, kindben og hænder med filler, hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

• Eksklusive Tilbud: Som en ekstra fordel til dig, vil der være eksklusive tilbud og rabatter tilgængelige kun denne aften. 50% på plastikkirurgisk konsultation hos Ole Momsen og 20 % på behandling hos Liuba Penova Matters.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele vores ekspertise og passion for skønhed med dig.

Bedste hilsner
AROS Kosmetisk Center

Mød eksperterne & foredragsholderne

Ole Momsen - Speciallæge i plastikkirurgi

Ole Momsen er en af landets mest erfarne plastikkirurger med en solid spændevidde i alle  de kosmetiske plastikkirurgiske subspecialer. Med over 30 års erfaring som plastikkirurg har Ole opnået ry for at levere resultater af højeste kvalitet.
Han er en højt anerkendt og førende plastikkirurg med en enestående ekspertise inden for ansigtskirurgi. Han vil til eventet fortælle om sin brede vifte af procedurer indenfor ansigtskirurgi, herunder MACS-løft(short scar), pandeløft med sænkning af hårgrænsen, øjenlågskirurgi mm.

Ole Momsen kombinerer teknisk dygtighed med en trænet æstetisk sans, der sikrer, at hans patienter opnår naturlige og harmoniske resultater, der forbedrer deres individuelle skønhed.

Liuba Matters - Læge, specialist i (medicinsk og kosmetisk) anti-age behandling

Liuba Penova Mattes er ledende læge for den medicinske del af Kosmetisk Center AROS. Hun er specialist i medicinsk og kosmetisk anti-age behandling og er en af landets mest dedikerede lægelige specialister i anti-age. Liuba er suverænt den bedst internationalt uddannede læge i Danmark inden for de medicinske, ikke-operative kosmetiske behandlinger, også af intim zonen. Dette gør hende i stand til at implementere de nyeste teknologier og metoder fra hele verden for at sikre cutting-edge behandlinger.

Liuba fokuserer ikke kun på procedurens gennemførelse, men også på opnåelse af effektive og naturlige resultater. Hendes tilgang til anti-aging-behandlinger sigter mod at forbedre kundernes udseende på en subtil og naturlig måde, hvilket bidrager til meget stor tilfredshed hos dem der har opsøgt hendes ekspertise. Hun vil bla. fortælle om Sculptra, Liquid Laser, PRP mm.