Kosmetisk Center - Anerkendte kosmetiske & plastikkirurgiske behandlinger

Kosmetisk Center - Anerkendte kosmetiske & plastikkirurgiske behandlinger

Kosmetisk Center AROS er den eneste klinik i Danmark, der består af et tæt samarbejde imellem speciallæger inden for plastikkirurgi, kæbekirurgi, karkirurgi, specialister inden for hårtransplantation, aldersbremsende medicinske behandlinger, behandlingssygeplejersker inden for anerkendte kosmetiske behandlinger, en hudterapeut og en erfaren hudlæge.

Vi udfører kosmetiske behandlinger for at hjælpe vores patienter til et udseende, som stemmer overens med deres indre oplevelse af sig selv. At skabe harmoni imellem egenopfattelse og udseende kan have stor betydning for selvværdet. Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde imellem vores specialister. I kraft af dette samarbejde er vores samlede viden og kunnen altid up to date og behandlingsrepertoire næppe kan overgås af nogen andre klinikker i Danmark  - SE OVERSIGTEN OVER VORES TILBUD HER > 

Det er vigtigt at understrege, at for os er optimal behandling ikke ubetinget det sidste nye påhit. For os er den optimale løsning at nå vores patienters mål og ønsker med den mest veldokumenterede og sikre behandling.

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

Speciallæge - og behandlerekspertise som følger med tiden

I kraft af vidtspændende speciallægeekspertise - løbende vedligeholdt på internatio­nale kurser - behersker vi tilsammen hele det anerkendte kosmetiske behandlings­repertoire, såvel det medicinske som det kirurgiske, og uanset om problematikken ligger i hud, underhudsfylde eller skelet.

Vores hudlæger, plastikkirurger og kæbekirurger tilstræber at tilbyde den bedste medicinske og kirurgiske behandling. Alle vores kosmetiske sygeplejersker og kosmetologer er kvalificerede i de mest anerkendte kosmetiske og hudterapeutiske behandlinger. Vi både underviser og deltager i nationale og internationale konferencer og kurser.

SE OVERSIGTEN OVER VORES KOSMETISKE TILBUD HER > 

Vores team

Det var betryggende at have den samme professionelle sygeplejerske igennem forløbet. Jeg har følt mig tryg og det har været dejligt at føle at man havde hele paletten af kompetencer og muligheder. Det kan varmt anbefales!

Hanne, 36 år

Jeg kontaktede Henriette for 5 år siden med en hud, der i den grad trængte til hjælp – og jeg har været fast kunde siden. Den måde Henriette mødte mig på og den forandring hun skabte efter ganske få behandlinger, har jeg ikke oplevet hos andre kosmetologer. Henriette er en meget erfaren og professionel kosmetolog med stor faglig viden og jeg har aldrig været i mere kompetente hænder end hos hende. Hun er et fantastisk menneske, som med nærvær, smil og ægte interesse, skaber en afslappet og tryg stemning, hvor jeg kobler helt af.

Anni, 45 år

Efter min graviditet fik jeg mange mindre udstående modersmærker, særligt på ryggen, som jeg var meget ked af. Jeg henvendte mig til AROS privathospital og fik dem fjernet over 3 gange med Surgitron metoden, helt uden at man kan se spor efter dem i dag. Behandlingen var hurtig og jeg fik en meget sympatisk og kompetent vejledning af Knud Kragballe.

Det gik glat igennem, og med en ny henvisning til AROS Privathospital opererede Ole Momsen mig i december 2015. Han rettede op på det grimme ar og fjernede yderligere 1,2 kilo hud. Resultatet er meget tilfredsstillende. Huden er strammet på hele torsoen, min mave er så flot, og samtidig er min bagdel løftet hele 16 centimeter. Men vigtigst reddede han mig fra det lange, lodrette ar, som ellers var planlagt, hvilket jeg er meget taknemmelig for.

Mette Krogsgaard, 40 år

"Personalet gik meget op i at jeg fik et naturligt maskulint nordeuropæisk resultat, hvilket gjorde at jeg følte mig i gode hænder. Der var grundige samtaler om hvordan de nye hårsække skulle placeres og vinkles for at få det mest naturlige resultat hvilket gjorde mig glad for at jeg fik det foretaget i Danmark."

Søren 32 år,  fik udført FUE Hårtransplantation for høje tindinger.

Først vil jeg sige tusind tak for super behandling ved operation af øjenlåg den 18. februar.

I var så søde og hjælpsomme ved den urolige patient. Også en hilsen til Jacob – det er blevet SÅ godt – mit syn er blevet meget bedre. Dejligt jeg kunne få det ordnet inden vi rejser til Indonesien i april

/ Aase Laursen

Det må være meget smukt og stort for en kirurg og hans team af medarbejdere at kunne genskabe den før omtalte smukke kvindekrop. En opmuntring og et velmenende råd til de kvinder, der af forskellige årsager ikke har været så heldige at kunne bevare deres bryst. For dem er der jo heldigvis AROS.

Altid professionel behandling og kyndig vejledning. Perfekt og naturligt resultat med botox og filler. Tak til Sofie Kjeldsen-Kragh.

"Super dygtig og kompetent, skøn kvinde! Kan kun anbefale hende og hendes faglige kompetencer! Hun prøver ikke "bare" at sælge en masse produkter og tjene penge på kunden - er selv i skønhedsbranchen, så ved hvad der skal til, for at man føler sig i gode trygge hænder. Kommer helt sikkert igen."

Ann Sophie, 27 år / (Hudterapeutisk behandling)

"Har i løbet af efteråret/vinteren fået IPL hårfjerning foretaget ved Sofie og er yderst tilfreds med resultatet. Der er sket en væsentlig formindskelse at håret, hvilket er rigtig rart. Derudover så fremstår Sofie meget professionelt, men er samtidig også rigtig flink og betryggende at få behandling af, og det kan absolut anbefales."

Flora, IPL hårfjerning

"Jeg fik en meget kyndig og behagelig behandling hos Alberte. Mine ben var fine igen efter blot et par behandlinger. Det nev lidt første gang, men man vender sig hurtigt til det. Nu kan jeg gå i korte kjoler igen. En klar anbefaling herfra!"

Viga, 38 år - Nd:YAG laser behandling af karsprængninger