Trådløft & Trådarmering

Trådløft & Trådarmering til modellering af ansigt

Er dit problem med ansigtet primært at det er blevet tungt/ansigtstrækkene er faldet ned, eller halsen er faldet frem, mere end at der er blevet for meget slap hud, så er et trådløft måske en løsning, der er værd at overveje for dig.

Opstrammende tråde som en minimalt invasiv metode til at opnå et moderat ansigts- halsløft har nu været under udvikling i mere end 10 år, og teknikken har overstået sine børnesygdomme. Vi går kun ind for at anvende tråde, der er resorberbare. Dette sikrer imod uønskede bivirkninger på ansigtstrækkene på langt sigt.

Blandt de mange udbudte trådprodukter er vores valg faldet på ”pigtråde” i et velkendt materiale, brugt i mange år til kirurgiske tråde.

BOOK TID TIL KONSULTATION PRISLISTE

Trådarmering fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

½-2 timer

Restitutionstid
Restitutionstid

1-7 dage

Resultat
Resultat

Med det samme

Holdbarhed
Holdbarhed

op til 2 år

Behandlere
Behandlere

Certificeret læge /Speciallæge

Konsultation
Konsultation

Læge 800,-

VÆRD AT VIDE

Et trådløft muliggør et hurtigt og naturligt mini ansigts-halsløft

Et trådløft muliggør et hurtigt og naturligt mini ansigts-halsløft med fokus på en omfordeling af ansigtsfylden i ønsket retning og med ophævelse af den ”løshedsfornemmelse”, som man får med alderen. Trådenes effekt ophører efter 1-1½ år, i takt med at de går i opløsning.

Placerer man trådene i et bestemt ”gitter” mønster, opnås der en vis blivende effekt, den såkaldte ”trådarmering”, idet trådenes tilstedeværelse i underhuden stimulerer hudens naturligt opstrammende kollagen. 

Kollagenfibrene bliver i huden i op til 2 år

Over et par måneder bliver trådene indhyllet i nyproducerede kollagenfibre, som bidrager til at fastholde et naturlig løft ud over trådenes levetid. De selvopløselige polydioxantråde, som vi anvender, opløses efter ca. 200 dage, men kollagenfibrene bliver i huden i op til 2 år, hvorved de langsomt degraderes, lige som ansigtets øvrige kollagen.

Risici

Risiciene er små. Hyppigst er blå mærker og stikkende ubehag omkring trådene i de første 1-2 uger. Der kan også forekommet indtrækninger sv.t. trådenes forløb. Alt sammen midlertidigt.

Den alvorligste bivirkning er betændelse, som kan føre til behov for fjernelse af tråden. Proceduren må kun udføres af en læge, som er trænet i ansigtsløft med tråde.

Videnskabelige artikler om effekten af metoden

Læs også artiklerne der beskriver denne teknik udviklet i Sydkorea, hvorved man indfører resorberbare sterile tråde under huden for at opnå en hudopstrammende og bindevævsstimulerende effekt. Samt artiklen som dokumenterer hvordan patientgruppen af kvinder mellem 24 og 59 år, med synlige alderstegn i hvile, blev bedret over tid efter denne procedure. Klik her for at læse >

Mød teamet

"Jeg har ikke andet end gode oplevelser med AROS Privathospital. Rigtig dygtig personale der følger en hele vejen igennem, et specielt tak til plastikkirurg Ole Momsen for være så dygtig til sit arbejde. Jeg har aldrig følt mig mere tryg og sikker ved en operation, som jeg har her."

Nikolaj Jakobsen