FUE Hårtransplantation - SMARTGRAFT

FUE Hårtransplantation - SMARTGRAFT

AROS Privathospital tilbyder nu som de første i Europa hårtransplantation med Smartgraft, et amerikansk hårtransplantationsapparat, som optimerer den eneste rigtige teknik: Follikel Unit Extraction (FUE)
FUE er dels den mest skånsomme hårtransplantationsteknik, der findes, dels den sikreste metode til at opnå et fuldstændigt naturligt og arfri resultat. Med Smartgraft kan det bare gøres endnu bedre.

"FULL-HEAD" TRANSPLANTATIONER OPTIL 4000 GRAFTER I KUN1 PROCEDURE.
Hårklinikken er nu klar med at tilbyde sine kunder et helt nyt koncept af hårtransplantationsprocedurer i samarbejde med ledende internationale eksperter. Vi har brugt den tvungne Corona-pause for at sammensætte et dream-team af læger og hårteknikkere, som nu kan tilbyde "full-head" transplantationer optil 4000 grafter i kun 1 procedure. Vi kan transplantere ikke alene skalpen, men også øjenbryn og skæg.

30% på alle store transplantationer over 2000 grafter resten af 2024, samt gratis konsultation (normalpris 800,-).

BOOK TID TIL KONSULTATION PRISLISTE

FUE hårtransplantation - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

fra 4 timer (1000 grafter)

Restitutionstid
Restitutionstid

ca. 3 dage

Resultat
Resultat

Efter ca. 12 mdr.

Holdbarhed
Holdbarhed

Livslang

Behandlere
Behandlere

Læge, certificeret hårspecialist

Konsultation
Konsultation

800,- hos læge

VÆRD AT VIDE

Det unikke ved FUE teknikken

Det unikke ved FUE er, at hårsækkene høstes enkeltvis og implanteres enkeltvis. Det specielle ved Smartgraft er, at apparatet er en videreudvikling af et kendt, indtil nu markedsførende apparat, Neograft. Med både Neograft og Smartgraft opnår man større effektivitet. Smartgraft er bare endnu mere skånsom ved såvel donorsteder som de udtagne hårgrafter, hvilket naturligvis giver endnu større sandsynlighed for ”ingen ar” og samtidig maksimal graftoverlevelse.

Med FUE-teknikken undgår man de lineære hårudskæringer og dermed syninger og efterfølgende ar i nakken, hvilket var uundgåeligt med de ældre hårtransplantationsteknikker Og af og til bliver de liniære ar så brede at de bliver synlige selv med anvendelsen af den bedste sy-teknik.

Med FUE teknikken skæres hårstråene ud enkeltvis, så de lineære ar helt undgås. Med Smartgraft ”suges” hårstråene ud, hvilket kun efterlader under 1 mm store huller, kun 2 mm dybe, som lynhurtigt heler og uden at der bliver synlige ar, der hvor hårene høstes fra.

Med Smartgraft opbevares de høstede hårstrå i en lukket beholder, urørt af menneskehånd, indtil den omhyggelige implantering af hvert enkelt hårstrå påbegyndes.

FUE udført med Smartgraft giver de bedste hårstrå til beplantning af det skaldede eller udtyndede hårområde med det mindst mulige tab af hårstrå, der ikke vokser fast og de mest arfri donorområder.

Målet: et fuldstændigt naturligt hårdække kræver dog stadigvæk et godt kyndigt håndelag, når det kommer til placeringen af hårstråene.

Behandlingsprisen fastlægges individuelt ud fra den enkeltes behov og afhænger af hvor mange hårstrå, der ønskes transplanteret. Udtyndede tindinger vil typisk koste omkring 30.000 kr, men en endelig pris kræver en konsultation med vurdering af størrelsen af det skaldede område og en fastlæggelse af den ønskede hårtæthed.

Pga. de overlegne resultater, som kan opnås med FUE teknikken kombineret med Smartgraft apparatet, er det vores eneste behandlingstilbud.

Hvad skyldes hårtab?

Familiært betinget hårtab er den hyppigste årsag. Dispositionen til hårtab kan arves fra begge forældre. Hos mænd er hårtabet desuden forbundet med de mandlige hormoners påvirkning af hårsækkene, og også hårtabets lokalisation eller mønster er arveligt betinget. Hos kvinder ses typisk en diffus udtynding af hårene. Og så er det på sin plads at aflive nogle af myterne om årsager til hårtab. Man får ikke hårtab af for hyppig hårvask, brug af hat, nedsat blodgennemstrømning, eller tillukkede porer.

Kan der transplanteres til øjenbryn?

Det ideelle er, at du har øjenbrynshår, der kan anvendes som donorhårstrå. Så hvis du fx har et hårløst ar i et øjenbryn, kan du sagtens få transplanteret øjenbrynshår ind i arret. Hvis du af forskellige grunde ingen øjenbryn har, er du nødt til at acceptere at du får øjenbryn, der altid skal klippes.

Har hårtransplantation en varig effekt?

Hårstrå kan lige som hud transplanteres fra ét sted på kroppen til et andet og dér leve videre, hvis det vokser fast og opnår blodforsyning. Det transplanterede hår bliver ikke udstødt, da det er ikke fremmed væv. Det transplanterede hår beholder sine karakteristika så som; farve, tekstur, væksthastighed, og krøller, efter at det har fået fæste det nye sted, og er begyndt at vokse igen.

Ydermere bibeholder transplanteret hår de egenskaber og den hormonfølsomhed, som gælder for hår på donorstedet. Dvs at når man transplanterer hår fra nakken, hvor de færreste udvikler skaldethed, så vil de transplanterede hårstrå leve videre på deres ny plads lige så længe som de tilbageværende hår i nakken.

Hvordan ved jeg om jeg er velegnet til hårtransplantation?

Dette kan du kun få afklaret ved en konsultation hos en hårtransplantationskirurg. Det er vigtigt at have en god forudsigelse af lokalisation og udbredelse af det forventelige yderligere hårtab for at kunne planlægge en hårtransplantation, selv om hårtransplantationer selvfølgeligt kan foretages løbende med alderen efterhånden som skaldetheden breder sig. Er du meget ung (i starten af tyverne) er du derfor ikke så god kandidat til hårtransplantation, fordi det er relativt usikkert at forudsige hvor udbredt dit hårtab vil blive.

Nogle af de nødvendige overvejelser at gennemgå ved konsultationen vil være om du har nok donorhår, hvor udbredt hårtabet er og kan antages at blive ud fra din familiehistorie, dine hårkarakteristika; for eksempel tykkelse og tæthed, og endelig om du har realistiske forventninger til en hårtransplantation.

Hvor meget af håret skal barberes inden operationen?

Kun donorstedet skal barberes. Det sted, der skal transplanteres, kan lades urørt, men selve operationen vil tage længere tid, og dermed blive dyrere. Det ser dog også mest naturligt ud at hårlængden de forskellige steder på hovedet harmonerer nogen lunde.

Hvor lang tid tager operationen?

Hvis du er barberet over hele skalpen tager det cirka 8 timer at transplantere 2000 grafter, men hvis du vælger at lade dit hår være uklippet, kan der højst transplanteres 1600 grafter på de 8 timer. Har du kun brug for transplantation til høje tindinger, kan du typisk nøjes med cirka 1000 grafter, men antallet af grafter ift. dine ønsker kan kun afgøres ved den forudgående konsultation.

Gør det ondt at få udført hårtransplantation?

De fleste er overraskede over hvor lidt ondt det gør med FUE hårtransplantationsteknikken.
Ubehaget vil være forbundet med anlæggelsen af lokalbedøvelsen i skalpen. Når først skalpen er bedøvet, vil du ikke opleve smerter.

Hvad er ”shock tab”?

Shock tab er en fremskyndelse af den naturlige hårvækstcyklus med skiftevis vækst og udstødelse af det enkelte hår, og således et midlertidigt tab af hår i det transplanterede område. FUE/Smartgraft teknikkens skånsomhed gør den mindre traumatiserende for det udtagne hårstrå, og indebærer at tiden hvor hårsækken befinder sig uden for huden er kortere end andre teknikker. Dermed minimeres risikoen for det midlertidige shock hårtab.

Vil alle transplanterede hår overleve?

I forbindelse med udtagning af hårsækkene vil overskæring af disse betyde et tab. Sædvanligvis må man påregne at ca, 10% går tabt, men med Smartgrafts skånsomme, berøringsfri sugemetode er dette grafttab mindre. Kirurgens erfaring både med finere plastikkirurgiske teknikker og med hårtransplantation, og kvaliteten af de instrumenter, der anvendes, har naturligvis også indflydelse på hårsækspildet.

Hvordan ser jeg ud bagefter?

Omkring grafterne (de transplanterede hårsække) dannes små sår de første dage efter transplantationen.

De små punktvise sårskorper på donorstedet (der hvor hårene er taget fra) heler allerede efter 3-5 dage, og sårskorperne i det transplanterede område (det tidligere skaldede område) falder af efter 7-10 dage. De kan evt. duppes af med vand efter en uges tid.

Du kan derefter have en svag punktagtig rødmen, som kan ligne insektstik, i et par uger. Det er sædvanligvis ikke noget, der tiltrækker nogen opmærksomhed. Meget blonde personer med lys hud kan have rødmen i længere tid. De fleste har ingen rødmen efter den første uge.
Efter 3 måneder begynder håret at gro, og efter 8 måneder kommer du til en kontrolkonsultation idet 80% af det transplanterede hår til den tid er i god vækst. Først til den tid kan der eventuelt planlægges endnu en session.

Man skal undgå sol de første 12 måneder efter en hårtransplantation for at undgå pigmentering.

Hvornår kan jeg genoptage mit arbejde og sport efter en hår transplantation?

Ved FUE teknikken er det muligt at gå på sædvanligt arbejde allerede næste dag. Moderate sportsaktiviteter kan genoptages efter få dage, dog med undtagelse af svømning, og lignende aktiviteter hvor man er i vandet. Disse idrætter skal man vente 14 dage med.

Er hårtransplantation dyrt?

Hårtransplantation er umiddelbart dyrt, men det er den eneste behandling mod skaldethed, der giver absolut permanente resultater med livslang holdbarhed. Er man psykisk generet af sin skaldethed vil man typisk opnå en forbedret livskvalitet, så erfaringsmæssigt er hårtransplantation for de rigtige patienter en god investering.

Hvor mange gange skal der transplanteres?

Antallet af transplantationssessioner afhænger af 1) hvor stort et område af skalpen der skal behandles 2) hvor tæt du ønsker håret 3) antallet og størrelsen af grafterne 4) dine hårs karakteristika, så som tykkelse og tæthed. Det kræver derfor en konsultation for at få en realistisk vurdering. En fornyet transplantation i det samme område kan tidligst foregå efter 8 måneder, men transplantation til et andet område kan foregå umiddelbart efter første transplantation.

Vil jeg hæve i hårbunden og i ansigtet?

Lige inden operationen vil du få en tablet der indeholder prednisolon, et steroid som hæmmer hævelse. Det er et medicinsk præparat som de fleste kan tåle. Derudover vil kølende isposer med 10 minutters interval også afhjælpe hævelser. Du skal sove med løftet hovedgærde (minimum 45 grader) det første døgn.

Hvor lang tid tager det for håret at vokse?

2-3 måneder efter hårtransplantationen vil du kunne begynde at se håret vokse. Men det er vigtigt at vide at først efter 12-15 måneder! vil du kunne se det endelige resultat.

Supplerende medicinsk behandling efter hårtransplantation

Efter din hårtransplantation kan det være en fordel at supplere med medicinsk behandling, som fremmer hårvæksten og begrænser yderligere hårtab. Du kan læge mere om den medicinske behandling her

Priser på FUE Hårtransplantation - SMARTGRAFT

30% på alle store transplantationer over 2000 grafter resten af 2024. Fratrækkes nedenstående priser
KAMPAGNEPRISER
Kampagnepris 2000 grafter (ca 4000-5000 hårstrå) - DKK 46.760,-
Kampagnepris 2500 grafter (5000-7000 hårstrå) - DKK 55.160,-
Kampagnepris 3000 grafter (6000-7000 hårstrå) - DKK 63.560,-
Kampagnepris 3500 grafter (7000-8000 hårstrå) - DKK 69.160,-
Kampagnepris 4000 grafter (8000-10000 hårstrå) - DKK 73.360,-
Kampagnepris 4500 grafter (9000-11000 hårstrå) - DKK 76.860,-
Hårtransplantation < 1000 grafter (touch up/ arkorrektion mm) 36.200,-
Hårtransplantation 1000 grafter 41.800,-
Hårtransplantation 1200 grafter 47.000,-
Hårtransplantation 1500 grafter 54.800,-
Hårtransplantation 2000 grafter 66.800,-
Hårtransplantation 2500 grafter 78.800,-
Hårtransplantation 3000 grafter 90.800,-
Hårtransplantation 3500 grafter 98.800,-
Hårtransplantation 4000 grafter 104.800,-
Hårtransplantation 4500 grafter 109.800,-
Transplantation af skæg / øjenbryn 35.000,-

Vores specialist

"Personalet gik meget op i at jeg fik et naturligt maskulint nordeuropæisk resultat, hvilket gjorde at jeg følte mig i gode hænder. Der var grundige samtaler om hvordan de nye hårsække skulle placeres og vinkles for at få det mest naturlige resultat hvilket gjorde mig glad for at jeg fik det foretaget i Danmark."

Søren 32 år,  fik udført FUE Hårtransplantation for høje tindinger.

"Jeg blev opereret at de dygtigste læger og et ekstrem omhyggeligt personale. De gjorde alt for at jeg kunne føle mig godt tilpas igennem hele processen. Jeg er utrolig glad for operationens resultat. Når jeg kigger mig i spejlet, kan jeg se, at jeg har taget den rigtige beslutning som har ændret mit liv. Jeg vil anbefale AROS Privathospital til andre."

Akeksandrs, Hårtransplantation

"Jeg fik en hårtransplantation i efteråret 2023. Jeg var virkelig spændt på resultatet, men det har levet helt op til mine forventninger og den lægefaglige vurdering i forhold til antallet af hårgrafter. Et halvt år senere er der allerede et godt resultat 👍 AROS Privathospital og Liuba har været meget professionelle, hjælpsomme og der er høj service. Altid mulighed for konsultation."

Frederik, Hårtranplantation