Hårbundstatovering mod tyndt hår (Trichopigmentering, Scalp Mikropigmentation)

Hårbundstatovering mod tyndt hår (Trichopigmentering, Scalp Mikropigmentation)

Hvad er trichopigmentering?

Trichopigmentering er en mikrotatovering af hårbunden - en form for permanent makeup, hvor man ”tatoverer hår” i hårbunden med henblik på visuelt at simulere en tættere hårpragt.

Hvem kan have glæde af trichopigmentering?
Hvis du har områder med tynd hårvækst eller smalle områder uden hårvækst kan du med trichopigmentering få skabt et visuelt indtryk af en tættere hårvækst. Tatoveringsmetoden kan anvendes ved både mænd og kvinder. Den virker bedst hvis du har en mørk hårvækst. Man kan camouflere små skaldede pletter eller ar af forskellig oprindelse, herunder ar efter gammeldags udførte hårtransplantationer. Desuden kan skabes et tættere udseende af hårlinien eller man kan imitere tættere skægvækst. Afhængigt af problemstillingen kan tatovering af hårbunden inkludere hele hovedet eller dets enkelte sektioner.

BOOK TID TIL KONSULTATION PRISLISTE

Hårbundstatovering - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

fra 2 timer

Restitutionstid
Restitutionstid

ingen

Resultat
Resultat

14-21 dage

Holdbarhed
Holdbarhed

2-3 år

Behandlere
Behandlere

Speciallæger

Konsultation
Konsultation

800,-

VÆRD AT VIDE

Er proceduren smertefuld?

Som regel er proceduren smertefri, men man skal være i stand til at ligge stille på lejet i mere end 1 time. Procedurens varighed afhænger af antal zoner der skal tatoveres. Man skal som minimum påregne 3 procedurer med 2-4 ugers mellemrum.

Hvor lang tid tager helingsprocessen?

De tatoverede områder heler inden for 7-12 dage efter proceduren. Fuldstændig heling tager op til 30 dage. Dette er dog meget individuelt og afhænger af mange faktorer (køn, alder, rygning, ledsagende sygdomme osv.).

Hvor længe holder en trichopigmentering?

Trichopigmentering er ikke en kirurgisk hårtransplantation, som giver livslang effekt. Tatoveringspigmenten introduceres overfladisk i det øverste lag af huden, hvorimod i en tatovering arbejdes det dybere hudlag. Effekten efter sidste procedure varer op til 2,5 år. Over tid udskilles pigmenterne uden at efterlade spor og proceduren må gentages.

Er der kontraindikationer?

Selv om det er en sikker og lav-traumatisk procedure, har Hårbundstatovering en række kontraindikationer, som inkluderer:

  • Den akutte periode af enhver Infektionssygdom
  • Dermatitis, svampeinfektion og andre Sygdomme i hårbunden
  • Diabetes
  • Kræftsygdomme
  • Svær hjerte-karsygdom
  • Graviditet og amning

Er der bivirkninger?

Som regel er proceduren meget godt tolereret, men der kan i sjældne tilfælde forekomme individuelle allergiske reaktioner på tatoveringspigment.

Vores specialist