Patientudtalelser

Her kan du læse om patienternes erfaringer.

Quote

Jeg vil starte med at sige, at jeg er skrækslagen for nåle, men jeg ved hvor meget det hjælper mig med botox i hænderne for at sveden ikke pibler frem i mine håndflader, hvilket jeg er meget hæmmet af i min daglig dag og i min håndbold.

Jeg har fået botox flere gange i hænderne, hvor jeg har fået lagt drop med afslappende midler og blokader i begge håndled, inden de går i gang med indsprøjtningerne, hvor jeg stadig har kunne mærke smerten alligevel nogen steder.

Læs mere
Quote

Jeg har i mange år døjet med sved i ansigtet og har været vildt frustreret, flov og ekstremt ked af dette problem. Jeg har prøvet adskillige håndkøbsprodukter og intet har virket. Indtil jeg kontaktede AROS Svedklinik, som var super hjælpsomme.

Jeg får nu Botox i ansigtet og jeg elsker det - der er ingen sved i ansigtet mere og det er takket være Dunja. Læs mere

Jeg kunne koncentrere mig om mit oplæg

Quote

...  og ikke om jeg svedte og hvad folk måske tænkte!

Jeg har de sidste mange år døjet med en svedig overlæbe, særligt når jeg havde fået lagt min makeup, skulle snakke med folk, tale i større forsamlinger - og ikke fordi jeg var nervøs eller havde det varmt. Dette var ekstrem svært for mig og begrænsede mig i alt!

Nu en uge efter behandling har jeg det helt fantastisk, jeg har få mén som går over om 1 uges tid, men så sent som igår talte jeg til en større forsamling og det var en fornøjelse! Jeg kunne koncentrere mig om mit oplæg og ikke om jeg svedte og hvad folk måske tænkte!

Kæmpe tak til Dunja, det er ikke sidste gang jeg lægger min vej forbi hende. Tak for at være så imødekommende og skabe en tryg og rar atmosfære! Dét er guld værd.

Læs mere
Quote

Jeg har prøvet mange forskellige ting for at holde det væk, sågar har jeg prøvet Aluminium Chlorid som bestemt ikke er for ansigtet!

Men efter en behandling med Botox på AROS blev mit liv bare meget nemmere, jeg kan stadigt få det varmt men der løber ikke sved ned af panden på mig.

Af hjertet tak!

Læs mere

Jeg simpelthen så glad for det som er sket med mine hænder. Det troede jeg ganske enkelt ikke var muligt.
En særlig tak til dig og en kæmpe opfordring til at fortsætte dit gode arbejde - det har i hvert fald gjort en kæmpe forskel for mig og jeg har render nu rundt med et par tørre og varme hænder og en masse bekymringer mindre på skuldrene.

Læs mere

Den bedste beslutning jeg har taget!

Quote

Jeg har haft problemer med Hyperhidrose i næsten 10 år. Jeg har prøvet mange forskellige behandlinger igennem det offentlige, alt fra apotekts præparater til vandbande (Iontoforese) og piller, men intet hjalp.

Da jeg hørte om Botoxbehandlingen, valgte jeg derfor at prøve det med det samme. Behandlingen med Botox har virket over al forventning, og er den bedste beslutning, jeg har taget. Min behandling hos AROS er min 2. behandling. Min første behandling var på en anden privatklinik.

Læs mere

Det er en helt fantastik ny følelse

Quote

Det er en helt fantastik ny følelse, at prøve. Sidste weekend holdte jeg julefrokost for 27 gæster, og der skulle jeg slet ikke bekymre mig om mine svedige hænder, og alle de udfordringer det førhen havde givet mig i løbet af en sådan dag.  Mit største problem nu, er at jeg bruger utrolig meget håndcreme, da jeg slet ikke kan vænne mig til mine evigt tørre hænder:-).

Læs mere

Mest af alt, føler jeg mig fri!

Quote

Før svedte jeg ekstra meget i timerne efter et bad. Jeg kan give knus til mine venner og familie, uden at tænke på, at de får min sved på deres kind og øre.

Mest af alt, føler jeg mig fri! Fri til at gøre, hvad jeg har lyst til, i stedet for at lade sveden begrænse mig. Jeg var glad for livet før, men jeg er endnu gladere nu. For mig har det været ren og skær livskvalitet at få den behandling, og jeg kommer helt sikkert igen!

Læs mere
Quote

Jeg er simpelthen så glad da jeg allerede her på 3 dagen er 85-90% svedfri på hænder. Der er stadig lidt blå mærker, men ser ud til at forsvinde om 1-2 dage. Glæder mig nu endnu mere til kæresteturen i weekenden. Det er alt smerten værd er ikke sidste gang, hvis det bliver ved med at gå denne vej.

Læs mere