Jeg kunne koncentrere mig om mit oplæg

Quote

...  og ikke om jeg svedte og hvad folk måske tænkte!

Efter flere års udfordringer, begrænsninger, manglende livskvalitet og muligheden for at udvikle mig i mit job som makeup artist fandt jeg Dunja fra AROS.

Det var ret tilfældigt at jeg faldt over hjemmesiden, men da jeg læste nærmere og så at lige præcis mit problem var iblandt deres behandlinger, var jeg nødt til at give det et forsøg.
Jeg har været igennem diverse medicin behandlinger som gav hjertebanken, ekstrem tørre slimhinder mm.

Jeg har de sidste mange år døjet med en svedig overlæbe, særligt når jeg havde fået lagt min makeup, skulle snakke med folk, tale i større forsamlinger - og ikke fordi jeg var nervøs eller havde det varmt. Dette var ekstrem svært for mig og begrænsede mig i alt!

Nu en uge efter behandling har jeg det helt fantastisk, jeg har få mén som går over om 1 uges tid, men så sent som igår talte jeg til en større forsamling og det var en fornøjelse! Jeg kunne koncentrere mig om mit oplæg og ikke om jeg svedte og hvad folk måske tænkte!

Kæmpe tak til Dunja, det er ikke sidste gang jeg lægger min vej forbi hende. Tak for at være så imødekommende og skabe en tryg og rar atmosfære! Dét er guld værd.

Tilbage til Patientudtalelser