Den bedste beslutning jeg har taget!

Quote

Jeg har haft problemer med Hyperhidrose i næsten 10 år.
Jeg har prøvet mange forskellige behandlinger igennem det offentlige, alt fra apotekts præparater til vandbande (Iontoforese) og piller, men intet hjalp.
Da jeg hørte om Botoxbehandlingen, valgte jeg derfor at prøve det med det samme.

Behandlingen med Botox har virket over al forventning, og er den bedste beslutning, jeg har taget. Min behandling hos AROS er min 2. behandling. Min første behandling var på en anden privatklinik.
Det, som AROS gør anderledes og bedre end andre klinikker, er bl.a. brugen af is til lindring af smerten. Hvilket først lyder lidt underligt og skræmmende, men smertelindring med is virker utrolig godt! Jeg mærkede INTET. Da jeg fik behandlingen på den anden klinik, brugte de Mofin til bedøvelse, men behandlingen var meget smertefuld. Så ja, isen virker bedre end morfin!
Derudover bruger AROS en ”pistol” til indsprøjtningerne af Botoxen, så de kan styre indstiksdybden og en nøjagtig dosis per stik. Det var en kæmpe fordel, fordi jeg kunne bruge mine hænder lige efter behandlingen, hvilket ikke var tilfældet med morfin. Personligt har jeg ikke haft nogen nogen komplikationer eller negative effekter af behandlingen hos AROS (e.g. nedsættelse af muskelkraften), og jeg opnåede fuld effekt 5 dage efter behandlingen.

Nu kan jeg uden problemer give folk hånden uden at skulle bekymre mig om mine våde hænder. Jeg kan holde min kæreste i hånden uden gener og jeg kan køre bil uden et rat, der bliver gennemblødt af sved. Det er virkelige fantastisk og en klar forøgelse af min livskvalitet.

Dunja er utrolig professionel og imødekommende. Jeg følte mig tryg i forløbet og kommer uden tvivl tilbage, når jeg skal have min næste behandling. Jeg vil kraftigt opfordre og anbefale andre med samme sygdom at kontakte Dunja hos AROS for at få hjælp til problemerne med Hyperhidrose.

Tilbage til Patientudtalelser