Det har kort sagt gjort en kæmpe forskel i min hverdag

“Jeg har hele mit liv haft hyperhidrose på hænder og fødder.
Jeg har altid været opmærksom på det og folk har da også kommenteret det, men det var først da jeg fik et studie og et arbejde hvor jeg skulle være i meget kontakt med andre mennesker samt bruge handsker, at det var alvor gik op for mig hvor stort problemet var, særligt på mine hænder. 

Det blev en selvforstærkende følelse, hvor angsten for ikke at kunne få en handske på, skulle give hånd til et andet menneske, låne en kuglepen, sætte et fugtigt håndaftryk på et bord og alt andet, pludselig overskyggede alt andet for mig. Følelsen af at have et kæmpe problem, uden at andre mennesker som sådan kan se det, slider ikke blot på kroppen - men i høj grad også det psykiske.

Jeg besluttede mig for at prøve botox og tog den lange og seje vej og fik det bevilliget igennem det offentlige. Det har været en kamp og det har til tider været svært at blive “taget alvorligt” og ikke blot blive affærdiget med “Er du ikke bare nervøs når du sveder?”.

Heldigvis gik bevillingen langt om længe igennem, efter mange samtaler med læge, hudlæge, dermatologiske afdelinger og patientkontor - jeg kan kun anbefale alle at give det et forsøg. Jeg har fået behandlet mine hænder og jeg kunne ikke være mere glad og tilfreds. Det er en helt fantastisk følelse og mine hænder er nu tørre. Jeg har kun oplevet en meget høj grad af professionalisme og venlighed på AROS og har altid følt mig velkommen og taget alvorligt, hvilket har gjort en verden til forskel for mig. 

Kort ventetid, grundig information og opfølgning efter behandlingen 😊

Det har kort sagt gjort en kæmpe forskel i min hverdag!”

 
Tilbage til Patientudtalelser