NYT på AROS - EarWell® Infant Ear Correction System til korrektion af øre deformiteter hos spædbørn

EarWell® korrektion af øre deformiteter hos spædbørn

Såden udtaler parret Pernille & Scott efter de har fået deres søn David behandlet med EarWell®

"EarWell-systemet gør virkelig underværker.
Vi havde set billederne online, der viste før og efter billeder, og antog, at de var de bedste scenarier og ikke nødvendigvis ville være de resultater, vi fik. Men tre uger efter den første behandling lignede David´s venstre øre nøjagtigt hans højre øre, og vi kunne ikke se, at der nogensinde havde været en deformitet i mellemøret! Det var virkelig et fantastisk resultat.

Vi var bekymrede for, at David ville blive generet af det pres, der kræves for at ændre strukturen og udseendet af hans øre, men efter den korrekte påføring af den korrekte størrelse viste hans adfærd og manerer ikke, at han havde smerter fra EarWell. Efter at have opdaget systemet online og erfaret, at det var tilgængeligt i Europa, var det stressende at prøve at finde nogen, der kunne behandle David inden for de første 3 uger efter hans fødsel. Heldigvis for os kontaktede EarWell AROS Privathospital, og deres personale var meget imødekommende over for den korte tidsramme, vi havde brug for at handle i. De var i stand til med det samme at planlægge os en tid, og sygeplejersken, vi arbejdede med, var meget omsorgsfuld og hjælpsom.
  
Vi var også meget taknemmelige over for plastikkirurgen, Dr. Michelle Feijen, beliggende i Holland, som var yderst generøs med sin tid og støttede sine europæiske kolleger i Aarhus i konsultations- og behandlingsfasen. Det var meget betryggende at vide, at lægerne og det medicinske personale, der bruger EarWell-systemet, tror nok på det til at støtte hinanden og sprede budskabet om, at denne teknik ikke kræver operation, er enkel at anvende, og vigtigst af alt, er ekstremt effektiv. "
 

EarWell® behandlingen
EarWell® Infant Ear Correction System er den første og mest avancerede ikke-kirurgiske metode til korrektion af øre deformiteter hos spædbørn og har behandlet millioner af børn født i USA og globalt. AROS Privathospital er det første og eneste sted i Danmark, der har taget denne behandling i brug og behandler spædbørn med EarWell® effektivt og med flotte resultater.

Du kan læse mere om behandlingen ved at klikke her >

Tilbage til Nyheder