Patienternes udtalelser

Her kan du læse om patienternes egne oplevelser hos Plastikkirurgisk Center på Aros Privathospital.

Quote

Jeg vil gerne takke mange gange for den fantastiske og udsøgte behandling jeg har fået her på AROS. Det personale jeg har mødt har været venlige, imødekommende og professionelle. Det har været en meget positiv oplevelse, som jeg ellers frygtede.

Læs mere
Quote

Så fantastisk et sted hele vejen rundt. Jeg følte mig i trygge hænder fra starten af. Ole Momsen har været så behagelige og ærlig og sagt tingene som de var - mega fedt.

Læs mere

Fantastisk sted og personale i topklasse

Quote

Jeg fik 6. Juli udført en mommy makeover med udskift af brystimplantater, stort brystløft, og et halvkropsløft/stor maveplastik m/forlænget snit og sammensyning af mavemusklerne. En LÆNGE ønsket operation…

Læs mere
Quote

Efter at have tabt 70 kilo vha kost og motion stod jeg tilbage med en del løs hud flere forskellige steder. Jeg har nu fået foretaget første operation - en maveplastik med t-snit/fleur de lis, ved fantastisk dygtige og imødekommende Ole Momsen. Han er virkelig en mand der kan sit kunst- og håndværk til perfektion!

 

Læs mere

Stor forøgelse af livskvalitet

Quote

Jeg havde store problemer med at holde øjnene åbne grunde hængende øjenlåger og øjenbryn der trykkede på øjenæblerne.

 

Læs mere
Quote

Fik lavet et pandeløft for et år siden af Ole . Udført med endoskop. Ingen synlige ar overhovedet. Det er lavet så overbevisende at ingen har bemærket andet end at mit udseende er mere frisk og let. 

Læs mere

Helle har givet mig den flotteste figur og mave

Quote

Af hjertet tak for den fantastiske behandling jeg har fået hos jer og det virkelig flotte resultat jeg er endt med. Helle Skyum har givet mig den flotteste figur og mave efter hun fjernede mit overskydende hud og sørget for at ligge arret så langt nede at det kan skjules. 

Læs mere
Quote

Hos AROS Privathospital har jeg gennemgået operationen med pandeløft (Ponytail lift) og løft af øjenlåg. Under hele forløbet fra første afklaringsmøde, operation og efterbehandling har forløbet været helt i top.

Læs mere
Quote

Det er nogle måneder siden, og alligevel, ville jeg sige at jeg er vildt tilfreds med jeres arbejde over for min behandling.
Jeg er glad for mine "nye" bryster hver eneste dag. Jeg værdsætter Oles faglige kompetence og hele teamet arbejds niveau.

Læs mere

100% berettiget - Ole er Danmarks dygtigste Plastikkirurg

Quote

Efter 2 kirurgiske indgreb hos AROS Privathospital det seneste år kan jeg give både kirurg Ole Momsen og anæstesi og sygeplejeteamet mine allerbedste anbefalinger. 

 

Læs mere
  • 1/5