Patienternes udtalelser

Her kan du læse om patienternes egne oplevelser hos Plastikkirurgisk Center på Aros Privathospital.

Quote

Efter at have tabt 70 kilo vha kost og motion stod jeg tilbage med en del løs hud flere forskellige steder. Jeg har nu fået foretaget første operation - en maveplastik med t-snit/fleur de lis, ved fantastisk dygtige og imødekommende Ole Momsen. Han er virkelig en mand der kan sit kunst- og håndværk til perfektion!

 

Læs mere

Stor forøgelse af livskvalitet

Quote

Jeg havde store problemer med at holde øjnene åbne grunde hængende øjenlåger og øjenbryn der trykkede på øjenæblerne.

 

Læs mere
Quote

Fik lavet et pandeløft for et år siden af Ole . Udført med endoskop. Ingen synlige ar overhovedet. Det er lavet så overbevisende at ingen har bemærket andet end at mit udseende er mere frisk og let. 

Læs mere

Helle har givet mig den flotteste figur og mave

Quote

Af hjertet tak for den fantastiske behandling jeg har fået hos jer og det virkelig flotte resultat jeg er endt med. Helle Skyum har givet mig den flotteste figur og mave efter hun fjernede mit overskydende hud og sørget for at ligge arret så langt nede at det kan skjules. 

Læs mere
Quote

Hos AROS Privathospital har jeg gennemgået operationen med pandeløft (Ponytail lift) og løft af øjenlåg. Under hele forløbet fra første afklaringsmøde, operation og efterbehandling har forløbet været helt i top.

Læs mere
Quote

Det er nogle måneder siden, og alligevel, ville jeg sige at jeg er vildt tilfreds med jeres arbejde over for min behandling.
Jeg er glad for mine "nye" bryster hver eneste dag. Jeg værdsætter Oles faglige kompetence og hele teamet arbejds niveau.

Læs mere

100% berettiget - Ole er Danmarks dygtigste Plastikkirurg

Quote

Efter 2 kirurgiske indgreb hos AROS Privathospital det seneste år kan jeg give både kirurg Ole Momsen og anæstesi og sygeplejeteamet mine allerbedste anbefalinger. 

 

Læs mere

Meget unik menneskelig empati ud over det sædvanlige

Quote

De aller største anbefalinger, kompetance og faglighed til Helle Skyum⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har fået lavet BFO af Helle Skyum, efter et forløb med et ødelagt implantat og sen komplikationer. 
Hun har udover have lavet så smukke bryster -også udvist så meget unik menneskelig empati ud over det sædvanlige - samt følger hun en så fantastisk og trygt til ‘dørs’ 

Læs mere

Et bedre kosmetisk resultat end jeg havde kunne håbe på

Quote

Jeg blev opereret for 1 uge siden af Ole Momsen. Jeg fik ødelagt mine brystmuskler og et grimt resultat på Aleris i Århus og efterfølgende fjernet mine implantater andet sted. Har hele tiden fået at vide man ikke kunne reparere en brystmuskel efter at have haft implantater under. Men undersøgte det selv og fandt ud af, at man gjorde det hyppigt i USA. 

 

Læs mere

Forundersøgelse, operation og indlæggelse - alt gik upåklageligt

Quote

Jeg har fået lavet fedtsugning og reduktion af mine lår efter stort vægttab. Omvisiteret grundet ventetid fra det offentlige. 
Ringede mandag, blev omvisiteret tirsdag, forundersøgelse torsdag og operation 3 uger senere. 

 

 

Læs mere
  • 1/5