Patienternes udtalelser

Her kan du læse om patienternes egne oplevelser hos Plastikkirurgisk Center på Aros Privathospital.

Meget unik menneskelig empati ud over det sædvanlige

Quote

De aller største anbefalinger, kompetance og faglighed til Helle Skyum⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har fået lavet BFO af Helle Skyum, efter et forløb med et ødelagt implantat og sen komplikationer. 
Hun har udover have lavet så smukke bryster -også udvist så meget unik menneskelig empati ud over det sædvanlige - samt følger hun en så fantastisk og trygt til ‘dørs’ 

Læs mere

Et bedre kosmetisk resultat end jeg havde kunne håbe på

Quote

Jeg blev opereret for 1 uge siden af Ole Momsen. Jeg fik ødelagt mine brystmuskler og et grimt resultat på Aleris i Århus og efterfølgende fjernet mine implantater andet sted. Har hele tiden fået at vide man ikke kunne reparere en brystmuskel efter at have haft implantater under. Men undersøgte det selv og fandt ud af, at man gjorde det hyppigt i USA. 

 

Læs mere

Forundersøgelse, operation og indlæggelse - alt gik upåklageligt

Quote

Jeg har fået lavet fedtsugning og reduktion af mine lår efter stort vægttab. Omvisiteret grundet ventetid fra det offentlige. 
Ringede mandag, blev omvisiteret tirsdag, forundersøgelse torsdag og operation 3 uger senere. 

 

 

Læs mere

Jeg har aldrig følt mig mere tryg

Quote

Jeg har ikke andet ende gode oplevelser med Aros privathospital. Rigtig dygtig personale der følger en hele vejen igennem, et specielt tak til plastikkirurg Ole Momsen for være så dygtig til sit arbejde. Jeg har aldrig følt mig mere tryg og sikker ved en operation, som jeg har her. 

Mvh. Nikolaj Jakobsen

 

Fantastisk fra start til slut

Quote

Fantastisk fra start til slut.
Jeg skulle have været opereret på OUH d. 25/3 hvor jeg skulle have lavet en stor abdominal plastik (omvendt T) efter stort vægttab, men de udskød min operation til d. 3/11 pga corona. Via regional visitation kunne jeg vælge et privathospital og jeg valgte AROS. 

Læs mere

Kæmpe ros - BARE TAK

Quote

Jeg fik igår et brystløft af Helle Skyum, som jeg er så glad og taknemlig for. Jeg vil bare rose det her Privathospital. 

Læs mere
Quote

Sender de varmeste anbefalinger til Aros privathospital. Stor tak til Ole Momsen for et fantastisk flot resultat af min operation. Han er helt klart en af de dygtigste læger inden for plastikkirurgi. Også en kæmpe tak til sygeplejerske Henrik for usædvanlig stor omsorg og venlighed 

Tak 

Stor tak for god og meget kompetent behandling

Quote

"Efter endt behandling på AROS Privathospital føler jeg trang til at sige en stor tak for god og meget kompetent behandling. Tak også for hurtig og venlig tilbagemelding med svar på mikroskopi.

Læs mere

Smuk Smukkere Smukkest

Quote

Alt ligger jo i det præcise og dygtige håndværk. At man kan skabe og bygge noget op.  At man kan tegne en model og sætte den i forberedende tusch streg præcis lige der, hvor den skal være og ikke bare lidt ved siden af. At man kan skære, klippe og sy, så resultatet bliver smukt og overbevisende. At man har blik for den helt afgørende detalje. Det kræver stor erfaring og faglig dygtighed. Ikke alle kan gøre det. Men det kan man på AROS Privathospital, hvor det faglige niveau efter min vurdering er meget højt.

Det må være meget smukt og stort for en kirurg og hans team af medarbejdere at kunne genskabe den før omtalte smukke kvindekrop.

Min afsluttende konklusion skal opfattes som en opmuntring og et velmenende råd til de kvinder, der af forskellige årsager ikke har været så heldige at kunne bevare deres bryst. For dem er der jo heldigvis AROS.

Læs mere

Opereration kønslæber

Quote

Kære AROS, Min datter fik for en uge siden opereret sine kønslæber hos jer. Hun var tidligere opereret på OUH, men resultatet var ikke blevet godt. Jeg vil blot fortælle at resultatet nu er blevet så flot og jeg havde i går en datter som stod med glædestårer i øjnene da hun så resultatet. Tak.

(Anonym)

  • 1/4