Behandling med IPL Nordlys for diffus rødme i huden

Behandling med IPL Nordlys for diffus rødme i huden

Laserbehandlingen foregår ved, at laserlyset sendes hen over huden. Laseren har en præcis bølgelængde for hæmoglobin, der er det røde farvestof i huden. Når laserlyset kommer i kontakt med hæmoglobinet i huden, vil lyset blive omdannet til varme, hvorved de små blodkar opvarmes til minimum 70 grader. På den måde destrueres karvæggene og blodkarrene nedbrydes.

Laserbehandlingen føles som små slag med en eliastik.

IPL Nordlys - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

30 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

2-4 dage

Resultat
Resultat

3-5 behandlinger med 3-4 ugers interval

Holdbarhed
Holdbarhed

Skal vedligeholdes med hudpleje/solfaktor

Behandler
Behandler

Kosmetisk sygeplejerske

Konsultation
Konsultation

Gratis hos sygeplejerske

VÆRD AT VIDE

Inden behandlingen

Det er vigtigt, at huden ikke er solbrun inden behandlingen. Vi anbefaler ingen UV-eksponering 4 uger inden laserbehandling. Der må ligeledes ikke benyttes selvbruner 14 dage inden behandlingen.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan huden føles varm og rød. Nogle vil opleve det som en let solskoldning. Efter nogle timer vil huden føles normal igen. Resultatet af behandlingen ses efter 3 uger.

Nogle vil opleve hævelse efter behandling af diffus rødme med laser. Dette vil være aftagende efter et par dage. Der kan i enkelte tilfælde opstå blå mærker i forbindelse med behandlingen.

Som ofte kræver det 2 - 5 behandlinger med 3 ugers mellemrum for at blege rødme i huden.

Vores team

"Helt igennem fantastisk og meget professionel laser behandling af ansigtet hos Sofie. Allerede efter et par gange så jeg en markant forbedring. Kan klart anbefales."

Iben, IPL behandling