Dunja Kirkebæk - Behandlersygeplejerske med fokus på svedbehandling af hænder og fødder. Svedproblemer og behandling - AROS

Dunja Kirkebæk - Behandlersygeplejerske

Til oversigt

Kort om

Som sygeplejerske vil man altid have fokus på patienten og det var også min bevæggrund for, sammen med Ole Momsen, at opstarte Svedklinikken på AROS Privathospital.
Mit arbejde på Svedklinikken giver mig mulighed for at gøre en personlig forskel og se effekten med det samme og høre det fra patienten selv. For mig giver det "drive" at være i kontakt med patienter, der i den grad er invalideret af abnorm svedtendens og som vi kan hjælpe.

Vi har i Svedklinikken brugt meget tid på at forfine eksisterende teknikker men også indført ny teknologi.  Bl.a. har vi, som de eneste i Danmark,  implementeret mesogun i behandlingen af håndsved, som vi dermed kan Botox behandle helt uden bivirkninger.

Desværre er Hyperhidrose ikke en kendt lidelse for alle og enhver til trods for at den er enormt socialt invaliderende for de 3% af danskere, der lider af denne sygdom. Mit virke i Svedklinikken, inkluderer derfor at nå ud med information om de gode behandlingsmuligheder, der findes. Jeg er derfor i kontakt med hudlæger ligesom jeg følger med i foreninger og sociale fora, så viden og erfaringer kan deles og komme bredt ud.

Uddannelse & erfaring

Uddannet sygeplejerske år 2000.

Ansat på Neonatal afdelingen på Randers Regionhospital 2000-2003

Lægemiddelkonsulent fra 2003 til 2010.

Siden 2010 har jeg arbejdet med salg af operationsudstyr, hvor jeg implementerer og underviser i brugen af anæstesi udstyr på sygehuse i Danmark, sideløbende med mit arbejde i Svedklinikken på AROS.

Som sygeplejerske vil man altid have focus på patienten og det var også min bevæggrund for, sammen med Ole Momsen, at opstarte Svedklinikken på AROS Privathospital.

Her var der mulighed for at gøre en forskel og se effekten med det samme og høre det fra patienten selv. For mig giver det "drive" at være i kontakt med patienter der i den grad er invalideret af hyperhidrose og som vi kan hjælpe. 

Vi har i Svedklinikken brugt meget tid på at forfine eksisterende teknikker men også med ny teknologi, har vi sat os ind i at behandle eks. håndsved med mesogun, som de eneste i Danmark, som vi kan behandle helt uden bivirkninger.

Desværre er Hyperhidrose ikke et kendt begreb for alle og enhver og lidelsen er enormt socialiserende for de 3% af danskere der lider af denne sygdom.

Mit virke i Svedklinikken, udover at behandle i klinikken, er derfor at nå ud med information om de gode behandlingsmuligheder der findes. Jeg er derfor i kontakt med hudlæger ligesom jeg følger med i foreninger og sociale forum, så viden og erfaringer kan deles og komme bredt ud.