Hudpleje til pigmentforandringer i ansigtet

pHformula – pharmacosmeceutisk hudpleje til pigmentforandringer i ansigtet

De fleste kender ordet pigment og ved, at det er en slags farvestof. I huden findes pigmentet melanin, og produktionen af melanin øges automatisk, når huden udsættes for kraftig sol. At produktionen øges er desværre ikke for, at vi kan blive pæne sommerbrune, men for at vi kan beskytte os mod solen. At huden brunes er en forsvarsmekanisme.

Der kan være flere årsager til pigmentforandringer i ansigtet. De hyppigste er hormonelle forandringer(graviditet, overgangsalder,  p-piller) og overdreven sol og solarie. Solen er generelt en væsentlig faktor i udviklingen af pigmentforandringer, hvorfor det er afgørende, både i forhold til allerede eksisterende pigmentforandringer men også forebyggelse, at huden beskyttes mod solens UV stråler. Solcreme må ses som værende det vigtigste produkt i kampen mod pigment.

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

Produktlinjen MELA

Når huden ikke bliver jævn brun, men får brune skjolder(plamager, pletter) skyldes det pigmentcellerne af en årsag er ”overaktive” og producerer ekstra meget pigment, der så ”klumper sig sammen” i særlige områder. En vigtig del af behandlingen er derfor at hæmme, standse og forebygge produktionen af ekstra pigment, men også at lysne og normalisere allerede tilstedeværende pigmentpletter.

Til det formål har pHformula udviklet produktlinjen MELA. Med indhold af ingredienser som 4-butylresorcinol, mandelsyre, fytinsyre, niacinamid, arbutin og glutathione tilbyder MELA produkter en intensiv, men sikker daglig hjemmeplejerutine. Produkterne indeholder antioxidanter, der styrker og beskytter cellerne, syrer og vitaminer der hæmmer dannelsen af den ekstra melanin samt lysner og ”bleger” og til sidst men ikke mindst anti-inflammatoriske ingredienser, der forbygger yderligere forværring af tilstanden.

MELA produkterne kan anvendes alene eller i kombination med anden behandling på AROS PH. Brug af pHformula er uden bivirkninger Produkterne kan anvendes under graviditet og amning. Produkterne fra pHformula kan købes efter forudgående konsultation hos vores hudterapeutiske behandler Henriette Lose. Konsultationen er gratis og uforpligtende.

Om pHformula skin resurfacing – pharmacosmeceutisk hudpleje

pHformula blev grundlagt i 2010, som det første pharma-cosmeceutiske produkt set i hudplejebranchen. pHformula har eget laboratorie beliggende i Barcelona; Spanien, et laboratorie kendt for årtiers videnskabelig erfaring og ekspertise, for kvalitetsprodukter ikke kun inden for æstetisk medicin, men også farmaceutisk behandling af hudsygdomme.

Både produkter og intensive behandlinger er baseret på teknologien bag "regenerativ medicin"; processen hvor beskadigede celler erstattes med nye og "raske" eller stimuleres til at reparere sig selv.

Søger du på ordet “resurface”, finder du oversættelser som “at dukke op igen, ”at genopstå”, ”fornyelse/reparation af overflade”, og det er præcis, det pHformula handler om. Hele filosofien bag pHformula er at skabe balance i en udfordret hud, at genoprette og vedligeholde en sund og stærk hud.

pHformula skin resurfacing er udnyttelse af hudens egne ”mekanismer”. De aktive resurfacing solutions fremprovokerer en kontrolleret "inflammation" i huden/vævet. En inflammation, der er vigtig og afgørende effekten af behandlingen. Skin resurfacing stimulerer øget celledeling, bedre cellekommunikation samt hurtigere reparation/genopbygning af celler, der er beskadiget og ikke fungerer optimalt.

pHformula er naturlig behandling uden risici og bivirkninger, behandlinger med ingredienser huden kender og i nogle tilfælde mangler. Ingredienser der er specifikt valgt ud fra, hvor meget de kan gøre for huden .. nede i huden. Mange produktserier i dag vælger ingredienser ud fra molekylestørrelse (hvor hurtigt/nemt trænger de ned) samt den “keratolytiske” (opløsende/eksfolierende) effekt, ikke er uinteressante faktorer, men pHformulas fokus er bare et andet sted. For pHformula er det ikke vigtigt at kunne tilbyde den mest aktive behandling, men derimod den bedste, mest sikre og mest effektive

pHformula anbefales til dig, der ønsker at investere i din hud, stiller krav til kvalitet, effektivitet og resultat.

pHformula er målrettet behandling af  

  • Akne, uren hud, fedtet hud, grove, "åbne" porer, overfladiske ar.
  • Rosacea, kronisk rødme, karsprængninger, uren hud med meget rødme.
  • Ældning, for tidlig ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Spredte pigmentpletter ("leverpletter").
  • Pigmentforandringer/-skjolder forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller), stress, "kemi".

Mød specialisten

"Super dygtig og kompetent, skøn kvinde! Kan kun anbefale hende og hendes faglige kompetencer! Hun prøver ikke "bare" at sælge en masse produkter og tjene penge på kunden - er selv i skønhedsbranchen, så ved hvad der skal til, for at man føler sig i gode trygge hænder. Kommer helt sikkert igen."

Ann Sophie, 27 år / (Hudterapeutisk behandling)