CO2 laserafblegning - Effektiv behandling til at fjerne pigmentskjolder, solskader og fregner

CO2 laserafblegning - Effektiv behandling til at fjerne pigmentskjolder, solskader og fregner

CO2 laserafblegning er en procedure, der har til formål at lysne huden og fjerne pigmentskjolder, solskader og fregner, eller gøre dem mindre synlige.

CO2 laser bruger bestemte lysbølgelængder, som målrettet trænger ind i misfarvningen og leverer markant afblegning og langsigtede resultater.

Laserpåvirkningen forbedrer desuden blodgennemstrømningen.

BOOK TID TIL EN KONSULTATION PRISLISTE

CO2 laser behandling - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

15-45 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

3-5 dage

Resultat
Resultat

Ses efter 1 mdr.

Holdbarhed
Holdbarhed

for evigt

Behandlere
Behandlere

Hudlæge eller Speciallæge

Konsultation
Konsultation

hos læge

VÆRD AT VIDE

Forberedelse til proceduren

14 dage inden proceduren bør du ikke solbade i solarium eller i solen. Umiddelbart før proceduren anbefales det ikke at bruge kosmetiske- og/eller hygiejneprodukter.

Hvordan foregår CO2 laserafblegning?

Før proceduren påbegyndes, påføres huden en lokalbedøvelsescreme. Lægen tilpasser parametrene for laserapparatet under hensyntagen til patientens individuelle egenskaber og behandler derefter problemområdet med korte laserlys skud. Der kræves mellem 1- 3 behandlinger for at opnå det ønskede resultat med intervaller på 3-4 uger.

Effekten af CO2 laserafblegning

Under påvirkning af en laser lysnes pigmenterede områder og huden får en mere jævn tone. Laserpåvirkningen forbedrer desuden blodgennemstrømningen. Dermed bliver det behandlede væv synligt forynget - huden bliver tonet, produktionen af ​​elastin og kollagen aktiveres, cellefornyelsesprocesser stimuleres.

Rehabiliteringsperioden efter CO2 laserafblegning

For at undgå yderligere hudirritation i restitutionsperioden anbefales det at udelukke betydelig fysisk anstrengelse, sport, besøg i svømmebad og sauna i helingsperioden (3-5 dage). Solarium og solbadning bør helt undgås i 2 måneder efter proceduren.

Mulige komplikationer

Inden for 3-5 dage efter proceduren observeres afskalning af huden i behandlingsområdet. Dette er en normal reaktion fra kroppen på en lasereksponering. Der kan forekomme øget følsomhed af huden de første dage.

Bør ikke bruges ved følgende tilstande/sygdomme

  • graviditet og amning
  • akutte infektionssygdomme
  • sukkersyge type 1
  • blodsygdomme
  • kræftsygdomme
  • sår i problemområdet
  • frisk tan
  • psykiske afvigelser

Vores team