IPL Nordlys laserbehandling til aktiv akne

IPL Nordlys laserbehandling til aktiv akne

IPL Nordlys laserbehandling til aktiv acne kan ofte være en fornuftig tillægsbehandling til øvrige behandlingsformer såsom hudterapeautisk og/eller medicinsk behandling af acne. Visse former for lægemidler for acne kan dog gøre huden særlig sensitiv overfor UV-eksponering samt laserbehandling, så det er vigtigt, at lade sig behandle af kyndige fagpersoner.

Hos Kosmetisk Center AROS har vores hudterapeautiske behandler, kosmetiske sygeplejersker og hudlæge et tæt samarbejde for at sikre det rette behandlingsforløb for dig.


BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

IPL Nordlys til akne - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

30 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

2-4 dage

Resultat
Resultat

3-5 behandlinger med 3-4 ugers interval

Holdbarhed
Holdbarhed

Skal vedligeholdes og suppleres med hudpleje

Behandler
Behandler

Kosmetisk sygeplejerske

Konsultation
Konsultation

Gratis hos sygeplejerske

VÆRD AT VIDE

Generelt om behandlingen

IPL Nordlys laserbehandling kan virke antibakteriel på acnebakterierne som er til stede i huden ved at hæmme produktion af talg. Med IPL Nordlys laserbehandling hæmmes blodforsyningen til talgkirtlerne, så talgproduktionen mindskes. Dette resulterer i færre urenheder og bumser og kan holde potentielle ’’opblomstringer’’ i ro sideløbende med anden medicinsk eller hudterapeautisk behandling af akne.

Behandlingsforløb

Laserbehandlingen foregår ved, at laserlyset sendes hen over huden. Når laserlyset kommer i kontakt med hæmoglobinet i huden, vil lyset blive omdannet til varme, hvorved de små blodkar, som forsyner talgkirtlerne med blod og næring opvarmes til minimum 70 grader. På den måde destrueres karvæggene og blodkarrene nedbrydes.

Laserbehandlingen føles som små slag med en elastik.

Inden behandlingen

Det er vigtigt, at huden ikke er solbrun inden behandlingen. Vi anbefaler ingen UV-eksponering 4 uger inden laserbehandling. Der må ligeledes ikke benyttes selvbruner 14 dage inden behandlingen.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan huden føles varm og rød. Nogle vil opleve det som en let solskoldning. Efter nogle timer vil huden føles normal igen. Resultatet af behandlingen ses efter 3 uger.

Nogle vil opleve let hævelse efter behandling med IPL Nordlys laser. Dette vil være aftagende efter et par dage.

Oftest anbefales 3 – 5 behandlinger med 3 ugers mellemrum for et tilfredsstillende resultat med IPL Nordys laserbehandling for aktiv akne.

Vores team