AC skin resurfacing - hudterapeutisk behandling af akne og uren hud

AC skin resurfacing - hudterapeutisk behandling af akne og uren hud

Hudterapi. Ordet ’terapi’ kommer af det græske ord ’Therapeuin’, som betyder støtte og hjælp til balance. Hudterapi er behandling over længere tid.

Et hudterapeutisk forløb består af intensive, målrettede “skin resurfacing” behandlinger(peels) kombineret med produkter til brug hjemme. Produktsammensætning, antal behandlinger og interval er individuelt, og alle forløb tilpasset den enkelte kunde/patient. Et forløb er typisk 4 - 6 behandlinger med ca. 2 ugers interval, herefter vedligeholdelsesbehandling hver 6. - 8. uger. 

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

AC Skin Resurfacing - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

45-60 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

0-4 dage

Resultat
Resultat

4-6 behandlinger med 2 ugers interval.

Vedligeholdelse
Vedligeholdelse

4-8 uges interval samt brug af hjemmeprodukter

Behandler
Behandler

Kosmetolog og hudterapeutisk behandler

Konsultation
Konsultation

Gratis

VÆRD AT VIDE

AC skin resurfacing er intensiv behandling af akne, uren og fedtet hud

AC skin resurfacing er intensiv behandling af akne, uren og fedtet hud. I behandlingen anvendes den pharma-cosmeceutiske serie pHformula, det tætteste vi kommer på ikke-receptpligtige præparater. AC indeholder aktive ingredienser, der arbejder målrettet og effektivt på 4 væsentlige faktorer, når vi taler behandling af akne: tilstopning, øget talgproduktion, aknebakterier og betændelsestilstand. Behandling med pHformula uden nævneværdige bivirkninger,indeholder ingen former for antibiotika og er uden risiko for udvikling af bakterieresistens.

Behandlingen er en flerlags-peel

Efter grunding afrensning og analyse af huden affedtes denne, hvorefter den ”åbnes” med et AHA complex. Der laves små cellulære kanaler i huden, hvilket sikrer en bedre absorbering af den aktive pHformula AC solution, der skal påføres efterfølgende. AHA complex anvendes ligeledes til måling af hudens sensitivitetsniveau, da dette et bestemmende for hvor intensiv en behandling, der kan og bør laves.

AC solution - den egentlige behandlingssyre - påføres i lag. Antallet af lag er individuelt og afhænger af graden af akne og hudens generelle sundhedstilstand. AC trænger effektivt ned i porerne og hjælper med at fjerne "tilstopninger" samt kontrollere den øgede bakterievækst, der ses ved akne og uren hud. AC solution har anti-inflammatoriske egenskaber, der sammen med en stærk keratolytisk effekt hjælper med at reducere den eksisterende akne samt forebygge nye udbrud. AC solution lysner og bleger de rød- og/eller brunpigmenterende mærker, der ofte ses på hud med akne.

Bivirkninger

Ved den intensive behandling kan man opleve rødme, svie og evt. en lidt brændende fornemmelse. Makeup kan påføres efter 15 minutter. Let afskalning, tørhed og rødme kan forekomme i dagene efter behandling.

Mød behandleren

"Jeg har siden april fået intensive frugtsyrebehandlinger på AROS Privathospital , som har gjort en kæmpe forskel for min hud. Behandlingerne bliver udført af den utrolig dygtige hudterapeutiske behandler Henriette, som jeg stoler blindt på, når det kommer til behandling af min hud. Jeg har været ved et hav af kosmetologer, men aldrig har jeg mødt én som Henriette, der har så meget viden om hud og ovenikøbet også selv har lidt af akne. Hun ved præcis, hvad man går igennem, og har et oprigtigt ønske om at hjælpe én. "

Trine, 28 år / Hudterapeutisk behandlingsforløb – akne