MENU - Kosmetisk Center Akne og aknear pHformula – pharmacosmeceutisk hudpleje

pHformula – pharmacosmeceutisk hudpleje til akne og uren hud

pHformula – pharmacosmeceutisk hudpleje til akne og uren hud

Brug af de rigtige hjemmeplejeprodukter en vigtig del af behandlingen af akne. Produkterne skal være aktive og effektive uden at udtørre, affedte eller overbehandle huden.

Vi ved, at 4 faktorer spiller en væsentlig rolle i udviklingen af akne: tilstopning, øget talgproduktion, bakterievækst og inflammation, hvorfor det er afgørende for et godt resultat, at de produkter, du anvender, arbejder intensivt og målrettet på disse 4 ting.

Det gør AC linjen fra pHformula. Med indhold af ingredienser som salicylsyre, azelainsyre, retinol, niacinamid, zink vil daglig brug af produkterne normalisere afstødningen af “døde” hudceller (minimere risikoen for tilstopning), reducere talgproduktionen, hæmme væksten af bakterier (cutibacterium acne) og dæmpe inflammation(betændelse, rødme, irritation).

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

VÆRD AT VIDE

Mere om AC linjen

AC linjen anbefales til uren hud/akne af graden “let, middel, middel svær” og kan anvendes enten alene eller i kombination med anden behandling på AROS PH. Brug af pHformula er uden bivirkninger, produkterne indeholder ingen former for antibiotika og er uden risiko for udvikling af bakterieresistens. Produkterne kan købes efter forudgående konsultation hos vores hudterapeutiske behandler Henriette Lose. Konsultationen er gratis. Produkterne kan anvendes under graviditet og amning.

Om pHformula skin resurfacing – pharmacosmeceutisk hudpleje

pHformula blev grundlagt i 2010, som det første pharma-cosmeceutiske produkt set i hudplejebranchen. pHformula har eget laboratorie beliggende i Barcelona; Spanien, et laboratorie kendt for årtiers videnskabelig erfaring og ekspertise, for kvalitetsprodukter ikke kun inden for æstetisk medicin, men også farmaceutisk behandling af hudsygdomme.

Både produkter og intensive behandlinger er baseret på teknologien bag "regenerativ medicin"; processen hvor beskadigede celler erstattes med nye og "raske" eller stimuleres til at reparere sig selv.

Søger du på ordet “resurface”, finder du oversættelser som “at dukke op igen, ”at genopstå”, ”fornyelse/reparation af overflade”, og det er præcis, det pHformula handler om. Hele filosofien bag pHformula er at skabe balance i en udfordret hud, at genoprette og vedligeholde en sund og stærk hud.

pHformula skin resurfacing er udnyttelse af hudens egne ”mekanismer”. De aktive resurfacing solutions fremprovokerer en kontrolleret "inflammation" i huden/vævet. En inflammation, der er vigtig og afgørende effekten af behandlingen. Skin resurfacing stimulerer øget celledeling, bedre cellekommunikation samt hurtigere reparation/genopbygning af celler, der er beskadiget og ikke fungerer optimalt.

pHformula er naturlig behandling uden risici og bivirkninger, behandlinger med ingredienser huden kender og i nogle tilfælde mangler. Ingredienser der er specifikt valgt ud fra, hvor meget de kan gøre for huden .. nede i huden. Mange produktserier i dag vælger ingredienser ud fra molekylestørrelse (hvor hurtigt/nemt trænger de ned) samt den “keratolytiske” (opløsende/eksfolierende) effekt, ikke er uinteressante faktorer, men pHformulas fokus er bare et andet sted. For pHformula er det ikke vigtigt at kunne tilbyde den mest aktive behandling, men derimod den bedste, mest sikre og mest effektive

pHformula anbefales til dig, der ønsker at investere i din hud, stiller krav til kvalitet, effektivitet og resultat.

pHformula er målrettet behandling af  

  • Akne, uren hud, fedtet hud, grove, "åbne" porer, overfladiske ar.
  • Rosacea, kronisk rødme, karsprængninger, uren hud med meget rødme.
  • Ældning, for tidlig ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Spredte pigmentpletter ("leverpletter").
  • Pigmentforandringer/-skjolder forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller), stress, "kemi".

Mød specialisten

"INGEN nye udbrud - wow! Det er jo ikke sket i hele 2023, at det er gået så lang tid uden nye udbrud.

Dertil holder arrene sig VIRKELIG flot i ro, stort set ingen rødme, og WOW hvor er det rart. Faktisk fungerer det bedst, hvis jeg bruger B3 både morgen og aften - min hud elsker den! Det pigmentering, der har været der i 100 år, begynder nu også så småt at formindske sig. Indtil videre er jeg bare MEGA GLAD for følelsen af ren hud morgen og aften, ingen urenheder der gør ondt eller irriterer - så glæder mig til videre forløb med dig."

Rebekka, 23 år - Konsultation/produktvejledning – akne