BFO - Hvad du kan forvente/ "Drop and Fluff"

Post-operation - hvor implantaterne er placeret højt og Efter implantatet har

Før du tager skridtet til at få en BFO, er det essentielt at forstå, hvad du kan forvente efter indgrebet. Forventningsafstemning spiller en nøglerolle i enhver kosmetisk operation og er afgørende for succes.

Efter en brystforstørrende operation er en hyppig bekymring relateret til implantater, der ikke har 'fundet deres plads'. Det viser sig ved at brysterne ”buler” meget foroven og er tilsvarende underfyldte forneden. Brystvorterne kan også synes at pege nedad, hvilket kan give en uønsket 'bananform'.

"Drop and Fluff"
“Drop and fluff” er et amerikansk udtryk, der beskriver den naturlige proces efter en brystforstørrende operation. Efter operationen kan det virke som om implantaterne er placeret meget højt, de kan være bulenden foroven eller flade og nogle gange endda firkantede.

Disse er normale forekomster, forårsaget af stram hud og muskelvæv, som gradvist vil rette sig, når dine implantater "dropper" og "fluffer" i løbet af nogle uger.
Når dine stramme brystmuskler slapper af og vænner sig til dine nye implantater, kan du forvente, at dine implantater "dropper" til en lavere, mere naturlig position på dit bryst og "fluffer" dvs. fylder den nederste del af dine bryster ud.

Denne proces vil føre til en blødere, rundere og mere naturlig form.
Tålmodighed er nøglen til at opnå de bedste resultater, og din krop vil gradvist tilpasse sig de nye forandringer over tid.

Hvor lang tid tager det for implantater at droppe og fluffe?
Den indledende hævelse og evt. blå mærker bør aftage inden for en til to uger efter BFO. Dine muskler bør begynde at slappe af på dette tidspunkt, hvilket tillader, at dine implantater gradvist sætter sig og bliver blødere. Hele drop- og fluff-processen kan dog tage tre til seks måneder at fuldføre. Du skal ikke blive bekymret, hvis dine implantater stadig føles stramme eller ser en smule høje ud, selv efter at det meste af hævelsen er forsvundet.

Husk, at alle oplever en individuel bedringsproces efter brystforstørrelse, så det er muligt, at en ven fik implantater, der "droppede" og "fluffede" tidligere end dine. Det er helt normalt.

Bliver brystimplantater større, når de dropper og fluffer?
Dine brystimplantater kan se ud til at være større eller fyldigere, når de først har "droppet" til en lavere, mere naturlig position på dit bryst og "fluffet" sig til en rundere og blødere form. Ændringer i størrelsen eller formen af dine nye bryster efter brystforstørrelse kan også forekomme, når hævelse og stramhed aftager. Du vil måske bemærke, at udseendet af dine nye implantater ændrer sig flere gange, inden din endelige brystform stabiliserer sig. Dette er normalt og intet at bekymre sig om.

Inden du opdaterer din garderobe, bør du dog give dine bryster flere måneder til at finde deres plads samt størrelse og form.

Læs mere om BFO med implantater her >


Tilbage til Artikler