CO2-laserbehandling er et glimrende alternativ til et kirurgisk øjenlågsløft

Artiklen ”Treating excess lower eylid skin without incisions” beskriver CO2-laserbehandling som et glimrende alternativ til et kirurgisk øjenlågsløft ved lettere grader af hudoverskud, især på de nedre øjenlåg, hvor arrene efter et øjenlågsløft er synlige i næsten tre måneder.

Som foto eksemplerne viser kan CO2-laserbehandlingen af øjenlågene kombineres med andre behandlinger, fx fedttransplantation til udfyldning af ansigtshulheder omkring eller neden for øjnene.

a. En 48-årligt kvinde før behandling. b.5 måneder efter behandling (Alma CO2 Pixel)Artiklen beskriver også, hvorledes CO2-laserbehandling kan vælges udført enten på én gang som ablativ eller over flere gange som fraktioneret. Ved den ablative behandling behandles hele hudoverfladen på én gang, hvilket giver en mere ”bøvlet” og langvarig opheling med et socialt meget synligt resultat de første par uger. Ved den fraktionerede behandling behandles hudoverfalden kun punktuelt sådan som det kan ses på det øverste foto her. Det betyder på den ene side at ophelingen er meget let og hurtig og socialt usynlig fra første dag. Men til gengæld skal behandlingen gentages op til seks gange for at give samme resultat som den ablative behandlingsform. PÅ Kosmetisk Center AROS tilbyder vi begge CO2-lasermodaliteter, så vores patienter frit kan vælge den, de foretrækker.

Læs hele artiklen ved at klikke her (på engelsk) >

(Nederste billede)
A. En 48-årligt kvinde før behandling.
B. 5 måneder efter behandling (Alma CO2 Pixel)

Tilbage til Artikler