”Den bedste løsning” kræver faglig vurdering og ekspertise

Som det fremgår af den videnskabelige artikel, som kan læses her: "Håndtering af ydre filler syndrom..", er der rigtig god grund til at sikre sig, at det er erfarne og fagligt kompetente behandlere man konsulterer, når man har ønske om forbedringer i sit ansigt.

Et af de helt svære og komplicerede områder er tåretrug (nedre øjenlåg). Ofte henvender man sig, fordi man synes, man ser træt ud og er mørk under øjnene eller at man er blevet lidt ”hul”.

I artiklen ” Managing Periocular Filler-Related Syndrome Prior to Lower Blepharoplasty” (Håndtering af ydre filler syndrom (væskeophobning ol.) for nedre øjenlåg/tåretrug), er komplikationer til behandling blevet registreret og vurderet på 23 patienter. Hos alle var man nødt til at opløse filleren med indsprøjtning af et enzym.

Formentligt har disse 23 patienter fra start slet ikke været egnet til fillerbehandling. Det kræver nemlig faglig vurdering og ekspertise at vurdere dette.
Er man ikke egnet, kan andre løsninger som kirurgi, fraktioneret laserbehandling mv. være den rigtige behandling. Men det ved kun behandlere, som også mestrer alle de behandlinger, der kan vise sig relevante. Derfor lægger vi på Kosmetisk Center AROS vægt på den fagligt optimale vurdering og rådgivning af vores patienter. Vi behandler kun dem med filler, hvor det er en forventeligt god behandling.

Ønsker du at læse mere om vores behandlinger kan du læse videre på Kosmetisk Center - ved at klikke her, eller kontakte os på 8741 1111 for en gratis konsultation hos vores konsultationssygeplejerske eller en konsultation hos en af vores plastikkirurger. Denne koster kr. 800 for ca. 1 time.

Tilbage til Artikler