AROS Privathospital i Aarhus - ingen ventetider
På AROS er dialog & samarbejde nøgleordene Vores smidige struktur giver os vidtrækkende muligheder for at imødekomme vores patienters behov

Et rigtigt resultat kræver det rigtige værktøj

Moderne æstetisk korrigering af ansigt kræver dels en kvalificeret helhedsvurdering, dels at man mestrer mange værktøjer og teknikker. Ikke alt kan behandles med kun en filler, og det vil ligeledes være vanvittigt at lave ansigtsløft pga. en lille rynke på kinden.

I min forberedelse til et foredrag for nordiske plastikkirurger faldt jeg over en artikel fra en respekteret fransk plastikkirurg, som så udmærket beskriver dette.

Artiklens udgangspunkt er som vores på AROS, at tidlige aldersforandringer fra 25 års alderen kan afbødes med enkle behandlinger såsom filler og Botox understøttet af hudterapeutisk pleje og –behandling.

De senere aldersforandringer, typisk indtrædende i 45 års alderen, drejer sig i høj grad om ændret fyldefordeling i ansigtet, og her er ansigtsmodellering (kombination af fedtsugning og fedttransplantation), evt. tilføjet mindre løftende operationer af fx øjenlåg, gode, tilstrækkelige værktøjer.

Først i den 3. alder, fra 55 år og op efter, kan der vise sig behov for OG være et godt kost-effekt forhold ved løft af øvre, mellem- og/eller nedre ansigt og hals.

Artiklen fokuserer på mellemansigtet, men de samme aldersforandringsfaser, med tilhørende forskellige værktøjer, gør sig gældende i øvre og nedre ansigt.

På AROS har vi ingen ”standard-behandlinger”. Vi sætter en ære i at kunne levere den helt rigtige behandling af højeste kvalitet. Vi har en stor og bred behandlingspalet og lægger vægt på altid at vælge det bedste værktøj, den bedste teknik ift. den enkeltes problemstilling, og det bedste er ikke altid filler og ikke altid operation. Vi kan vælge det rigtige værktøj, vi har dem alle sammen i vores værktøjskasse, og ved hvordan de skal bruges.

Læs hele artiklen om de forskellige aldersforandringsfaser, værktøjer og teknikker her>>

Tilbage til Artikler