I takt med flere fillerbehandlinger, ser vi også flere, som har fået uhensigtsmæssige bivirkninger.

Som noget nyt på vores Facebook side, vil vi dele mere af vores viden på baggrund af den relevante forskning omkring kosmetisk behandling. Dette sammen med al den erfaring I giver os i vores dagligdag.

Fillerbehandlinger er populære. Flere og flere får disse udført. I takt med dette ser vi også flere, som har fået uhensigtsmæssige bivirkninger. Heldigvis kan der gøres noget ved dette, så længe man blot holder sig til de anerkendte resorberbare hyaluronsyrebaserede fillertyper.
Som det fremgår af den videnskabelige artikel, som kan læses her >, er der rigtig god grund til at sikre sig, at det er erfarne og fagligt kompetente behandlere man konsulterer, når man har ønske om forbedringer i sit ansigt. En vellykket behandling kræver nemlig både viden om produkter, injektionsteknikker, ansigtets anatomi og ikke mindst din historie.

I denne caseartikel beskrives et forløb for en patient, som har fået buler under øjnene. Om det har været forkert produktvalg, at det er lagt forkert, eller det skyldes patientens egen ”biologi” kan man ikke afgøre, men essensen er, at der er mulighed for at fjerne produktet igen. Og at dette er også en specialist opgave. Læs artiklen og tænk dig om inden du vælger behandler.

Læs artiklen ved at klikke her: Hyaluronidase er en effektiv behandling til mislykkede filler-behandlinger >

Tilbage til Artikler