AROS Privathospital fjerner godartede brystknuder uden ventetid

AROS Privathospital kan tilbyde en lang række brystoperationer helt uden ventetid. Lidelser som forstørrede bryster hos mænd, brystbetændelse og følger heraf, forstyrrelser i mælkegangene samt godartede knuder i brysterne, kan alle behandles hurtigt og professionelt. Sidstnævnte sygdom er den mest hyppige, og leder af hospitalets mammakirurgiske klinik, Nidal Al-Suliman, har stor ekspertise i at udrede og behandle kvinder med godartede knuder i brysterne. I modsætning til behandling i det offentlige, bliver alle patienter ved AROS Privathospital udredt, så det er klart, hvorfor knuderne er opstået, og om det overhovedet er nødvendigt med en operation.

– Problemet er, at jeg er den eneste privatpraktiserende speciallæge i brystkirurgi i aarhusområdet. Ventetiden i det offentlige er et godt stykke over en måned, men ved AROS Privathospital kan patienterne komme til inden for en uge, siger Nidal Al-Suliman.

Langt de fleste patienter på mammakirurgisk klinik i AROS Privathospital er henvist fra det offentlige sygehusvæsen, når det ikke kan leve op til de 30 dages behandlingsgaranti. Der er dog også en stigende andel patienter med private sundhedsforsikringer, der henvender sig direkte til AROS Privathospital. Udover den hurtige behandlingstid, indebærer behandling af Nidal Al-Suliman også den fordel, at han arbejder tæt sammen med de plastikkirurgiske speciallæger på AROS Privathospital. Samarbejdet sikrer det optimale æstetiske resultat efter en operation. Samtidig anvender speciallægen ultralydsskanninger på alle patienter, så han ved, hvor knuden præcist befinder sig i brystet, samt hvor stor den er.

Læs mere om Mammakirurgisk klinik her >

Tilbage til Nyheder