AROS Privathospital tilknytter en af landets mest erfarne plastikkirurger

Sammen med første klasses tekniske færdigheder og præcise kommunikationsevner er erfaring blandt de vigtigste egenskaber for en kirurg. Og netop erfaring har AROS Privathospitals nyligt tilknyttede plastikkirurg i rigt mål. I 27 år har Martin Heje arbejdet som plastikkirurg, hvoraf han i de seneste 17 år også har udført kosmetisk plastikkirurgi. Han har hovedsageligt været ansat ved Aarhus Universitetshospital, men også hos Odense Universitetshospital og flere privathospitaler. Løbende har han studeret nye teknikker og gennemgået kurser på fremtrædende hospitaler verden over, og i de seneste 19 år har han været dybt engageret i undervisningen af nye plastikkirurger som uddannelsesansvarlig overlæge.

– Det har altid været vigtigt for mig at give noget videre og sørge for, at de kommende plastikkirurger får en solid basisuddannelse. Uddannelsesansvaret har været med til at holde mig konstant opdateret om de nyeste teknikker og tvunget mig til at besidde en meget bred viden om plastikkirurgi, siger Martin Heje.

Den 58-årige aarhusianer lægger stor vægt på at give en realistisk fremstilling af, hvad der er muligt at hjælpe den enkelte patient med. Patienter ved AROS Privathospital kan derfor se frem til en grundig rådgivning fra Martin Heje.

– God vejledning og en udtømmende samtale i begyndelsen af forløbet er langt hen ad vejen det vigtigste for at opnå et resultat, som patienten er tilfreds med. Det vigtigste, jeg bringer til AROS Privathospital, er min erfaring i, hvad der kan lade sig gøre for den enkelte patient, fortæller Martin Heje, der er tidligere præsident for Nordisk Plastikkirurgisk Forening, der samler og deler erfaringer og ekspertiser på tværs af de plastikkirurgiske afdelinger i Norden.

Han glæder sig til at komme i gang med arbejdet AROS Privathospital, hvor særligt det stærke faglige fællesskab har trukket i ham.

– Jeg kender Ole Momsen rigtig godt, og vores karrierer har på mange måder kørt parallelt. Vi har begge stor erfaring i rekonstruktion af næse, ører og bryster efter cancer. Og præcis de samme teknikker genbruger vi, når vi laver kosmetisk kirurgi. Og så deler AROS Privathospital og jeg mange holdninger. Det gælder blandt andet vores høje krav til kvalitet og patientpleje, forklarer Martin Heje.

Tilbage til Nyheder