Er du ked af at trykke hånd med fremmede?

Har du opgivet at gå hånd i hånd med din kæreste/partner?
Hvis ja, så er du en af de ca. 200.000 danskere der lider af hyperhydrosis, ekstrem svedproduktion, og i dit tilfælde i form af socialt hæmmende håndsved?
Hyperhidrose betegner, at man sveder unormalt meget fra forskellige områder på kroppen. Personer med hyperhidrose har ikke ualmindeligt mange svedkirtler. Deres svedkirtler er bare generelt hyperaktive og overreagerer på selv små stimuli, således at de producerer mere sved end nødvendigt – og mere end behageligt. Hyperhidrosis er især lokaliseret til armhuler, fødder og/eller hænder.

På AROS privathospital tilbyder vi nu en særdeles effektiv behandling af håndsved med Botulinumtoxin, også kaldet Botox, i kombination med effektiv teknologi. Botulinumtoxin skal anbringes lige under hudoverfladen for at sætte svedkirtlerne ud af funktion. Stikker man dybere, gør det mere ondt og risikoen for muskelnedsættende bivirkning i hænder og fingre øges drastisk.
På Svedklinikken AROS har vi derfor specialiseret os i anvendelse af Mesogun til behandlingen. Med en meget fin nål gives medicinen i præcis mængde og præcis dybde for bedste resultat med færrest bivirkninger.

Behandlingen dækkes af Den Offentlige Sygesikring, såfremt man har henvisning fra egen læge og er godkendt til behandling af en hudlæge. Kontakt AROS Privathospital for at høre mere om behandling af håndsved eller nogle af de andre behandlinger af sved vi kan tilbyde, klik her for at læse mere: https://arosph.dk/vores-klinikker/svedklinikken-aros

En af vores patienter skriver:
Vi skal til stor fest i januar, og jeg glæder mig allerede nu til, at jeg ikke får et problem med at give alle gæster et håndtryk (dem jeg kender rigtig godt får selvfølgelig en krammer). Jeg skal danse natten lang, jeg elsker at danse og jeg elsker faktisk også ”pardans” og det kan jeg nu, uden at jeg smutter ud af min dansepartners hænder.                                                                   
Pernille Wierzba



Tilbage til Nyheder