”I dag forstår jeg ikke, at jeg ikke blev opereret noget før”

For 13 år siden gik det grueligt galt, da jeg blev jeg opereret i maven. Jeg skulle have fjernet en del af mavesækken som en forebyggende behandling, da der er en historik med kræftsygdom i min familie. Men mine mavemuskler blev beskadiget under indgrebet. Godt tre år senere blev jeg igen opereret ved det offentlige sygehusvæsen for at rette op på de skader, den første operation havde forårsaget. De to operationer efterlod mig med hængende hud omkring mine lår, hvilket gav utrolig mange gener på daglig basis – deriblandt kronisk svamp. Jeg lærte at leve med ubehaget, og først 10 år senere besluttede jeg mig for at gøre noget ved problemerne og blive opereret endnu en gang.

På grund af min historie med lange og kritisable operationsforløb var jeg denne gang påpasselig med, hvem der skulle foretage den ny operation. Jeg kendte plastikkirurgen Ole Momsen fra min første operation og gennem mit tidligere arbejde på et sygehus. Jeg vidste herigennem, at Ole er dygtig og respekteret i branchen. Han er ligeledes en ærlig og realistisk kirurg – og det var på den baggrund, at jeg valgte AROS Privathospital.

Sammen med Ole og hans team fandt vi den bedste løsning til mig og mine behov – ikke den dyreste og mest gennemgribende. Jeg drømte om en harmonisk krop uden gener, og fik derfor foretaget et minitangaløft samt fedtsugning af lår. Aros Privathospital var gennem hele forløbet dygtige, søde, hjælpsomme og professionelle. Ole Momsen og teamet var meget tålmodige og grundige i deres arbejde, og det er for mig tydeligt, at privathospitalet ikke går på kompromis med kvaliteten af deres arbejde.

At blive opereret på Aros Privathospital er den bedste beslutning, jeg har taget. Mit lange operationsforløb er overstået og jeg står nu med en krop, som jeg føler mig tilpas i. Mine gener er fuldstændig forsvundet, og jeg kan leve et normalt liv, hvor jeg med velvære kan gå i sommerkjoler uden nylonstrømper, og gå til dans uden at lårene svinger videre, lang tid efter jeg er stoppet. I dag forstår jeg ikke, at jeg ikke blev opereret noget før. Jeg forstår heller ikke, hvordan jeg kunne leve 10 år med så voldsomt ubehag.

Operationen har ændret mit liv, og det vil jeg gerne takke Ole Momsen og medarbejderne på AROS Privathospital for. 

Tinna Tornberg, 48 år.

OBS: Billederne er ikke af Tinna Tornberg, men af en anden patient, der har fået foretaget præcis samme behandling.

 

Tilbage til Nyheder