Kan man svede om vinteren?

Ja, hvis du er en af de ca. 200.000 danskere der lider af hyperhidrosis, ekstrem svedproduktion.
Hyperhidrose betegner, at man sveder unormalt meget fra forskellige områder på kroppen. Personer med hyperhidrose har ikke ualmindeligt mange svedkirtler. Deres svedkirtler er bare generelt hyperaktive og overreagerer på selv små stimuli, således at de producerer mere sved end nødvendigt – og mere end behageligt. Hyperhidrosis er især lokaliseret til armhuler, fødder og/eller hænder.
Er du en af dem der døjer med ekstrem sved i hænderne, kan du sikket nikke genkendende til Pernilles beskrivelse her.  Pernille har døjet med ekstrem håndsved i mange år, men er nu svedfri efter behandling med Botulinumtoxin.

Skynder du dig også at blive ”på krammer” med folk, fordi det er så pinligt at skulle give hånd?
”Det er så frygteligt at komme sidst til en forsamling, fest eller lign., og skulle rundt til hver og en for at give hånd. Når dansen går i gang, og man bliver budt op til dans af en, som er til ”fardans” oh skræk, den stakkels mand kan jo ikke holde fast i ens hænder, og jo mere man tænker over det, jo mere sveder man”.

Håndtryk til Jobsamtale?
”Det kan jo slå en ud af kurs flere dage op til en jobsamtale. Man ved man kommer til at svede, og jo mere man tænker over det, jo mere sveder man”

Når skriften at blive tværet ud, inden du er færdig med at skrive et kort?
”Bare fordi du tænker, nu skal jeg gøre mig lidt umage, og skrive pænt”

At gå hånd i hånd med sin kæreste/ægtemand?
” ja det har vi opgivet for mange år siden”.

Kører på motorvej enten med handsker (også når det er sommer) eller med servietter omkring rattet?
Hvis du kender til ovenstående, ja så kan jeg kun anbefale dig at prøve Botox i dine hænder. Det er en helt fantastik ny følelse at prøve. (Pernille Wierzba)
                
Kontakt Svedklinikken på AROS Privathospital og hør mere om behandlingen, klik her for at læse mere >


Tilbage til Nyheder