Memira flytter ind hos AROS Privathospital

Øjenklinikken på AROS Privathospital har indgået et samarbejde med den internationale øjenklinikkæde Memira. Partnerskabet indebærer, at Memira har flyttet deres klinik til AROS Privathospital og dermed kompletteres hospitalets behandlingstilbud til patienter med dårligt syn. AROS’ øjenkirurg, Thomas Olsen, har i mange år foretaget linseoperationer på patienter med alderssyn og begyndende grå stær, og det vil han fortsat gøre. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, der kan afhjælpe synsfejl og bygningsfejl.

– Med den ny fusionsklinik kan vi netop udføre den behandling, som patienten har brug for eller foretrækker. Vi kan tilbyde samtlige anerkendte behandlinger til rådighed på markedet i topprofessionelle faciliteter, og kan dermed hjælpe mange flere patienter, der har problemer med synet, siger Ole Momsen, direktør i AROS Privathospital.

Den ny Memiraklinik på AROS Privathospital kommer under ledelse af Thomas Olsen. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og hvert år hjælper virksomheden mere end 10.000 personer med at slippe af med deres briller og kontaktlinser. I anledning af den nye klinik på AROS Privathospital i Skejby, lancerer Memira et åbningstilbud, hvor det er muligt at booke en gratis synsundersøgelse og få 2500 kroner i rabat på en øjenoperation. Book din undersøgelse her >

Bedre syn efter to timer
Kim Blandfort Christensen er en af de mange kunder, der har fået foretaget en linseudskiftning hos Memira. Den 53-årige selvstændige erhvervsdrivende og aktive cykelmotionist var træt af konstant at skifte mellem kontaktlinser og læsebriller, samt alt bøvlet, der fulgte med Linseudskiftningen, som Kim har fået foretaget, sikrer ham også, at han heller aldrig får grå stær.
– To timer efter operationen stod jeg på gaden og kunne se igen – og denne gang endnu bedre, end da jeg gik ind på Memiras klinik. Det er dejligt slippe for besværet med kontaktlinser, linsevæske og læsebriller i forbindelse med arbejde, sport og rejser, fortæller Kim Blandfort Christensen.

Klik her og læs mere om Kim Blandfort Christensens forløb ved Memira >.


Læs mere om samarbejdet her >

Tilbage til Nyheder