Mød Henriette Lose, hudterapeut på AROS og med mere end 25 års erfaring i en branche hun slet ikke skulle have være i.

“For ikke så længe siden fandt jeg et “skolefoto” fra CIDESCO, en international anerkendt kosmetologskole, hvorfra jeg fik min uddannelse. På billedet stod “September 1995 - 1996” og mindede mig om, at jeg her i 2022  ikke kun tager hul på et nyt år, men også mit 26. år i en branche jeg slet ikke skulle ha’ været i…jeg skulle have været korrespondent i engelsk og spansk.

Efter et teenageliv med fuldstændig problemfri hud, blev jeg som 22 årig ramt af uren hud…jeg var lige kommet hjem fra et længere ophold i Spanien. Først tænkte jeg, at det bare var en fase, at jeg lige skulle “gen-lande” i DK, men fasen fortsatte, og en lang rejse ind i en hidtil ukendt verden begyndte.

I 3 år prøvede jeg et utal af hudplejeserier, opsøgte flere kosmetologer, var hos egen læge, hudlæge og på dermatologisk afd. på Marselisborg Hospital. Jeg fik ansigtsbehandlinger, receptpligtige cremer og antibiotika, konsulterede alternative behandlere inkl. en klog kone og en hellig mand…fik zoneterapi, irisanalyse, vitamin- og mineraltest…drak padderokke te, spiste bukkehornsfrø og vaskede ansigtet i saltvand slæbt hjem fra Vesterhavet i store plastdunke…jeg prøvede alt og intet hjalp. Uddannelsen til kosmetolog syntes at være sidste krampetrækning. Jeg havde ingen særlig interesse i faget/branchen, målet var udelukkende at få styr på min hud.

Hurtigt blev jeg grebet af fagene anatomi, fysiologi og kemi, særlig grebet blev jeg af faget dermatologi: læren om hudsygdomme, og jeg var ikke i tvivl…en eller anden dag ville jeg åbne en klinik kun for kunder med uren hud, jeg ville åbne den klinik, jeg selv havde manglet.

I 2004 blev dette en realitet, jeg åbnede Henriette Lose Acneklinik…den første hudplejeklinik i Danmark med uren hud som adgangskrav.

Klinikken er i dag - 17 år efter - en del af Kosmetisk Center AROS og åben for alle. 80% af de kunder, der opsøger mig, er fortsat kunder med uren hud, akne, rosacea eller anden problematisk hud, og jeg brænder stadig lige så meget for “hudmæssige udfordringer”, som dengang. "

Henriette

Vil du læse mere om Henriettes behandlinger samt udtalelser fra kunder, så klik her >

Tilbage til Nyheder