NORDIC COURSE 2016

Den 9. november 2016 underviste vores kosmetolog og hudterapeut Henriette Lose ved Nordic Course 2016, et ugelangt kursus afholdt ved Plastikkirurgisk afdeling, Århus Universitetshospital. Kursus afholdes hvert år for kommende speciallæger i plastikkirurgi fra hele Norden.

Henriette var inviteret til at tale om ”Cosmeceuticals”. Cosmeceuticals er fællesbetegnelsen for hudplejeprodukter indeholdende aktive ingredienser, der videnskabeligt dokumenteret har en hudforbedrende effekt på fx for tidlig ældning, pigmentpletter, akne og karsprængninger/kronisk rødme samt hudens generelle sundhedstilstand. Henriette var inviteret som foredragsholder grundet hendes mere end 20 års erfaring i behandling og undervisning i cosmeceuticals.

Det er Henriette, der har introduceret behandling med cosmeceuticals på AROS, og vi ser cosmeceuticals som et vigtigt element i at nå de ypperste resultater med vores behandlinger på Kosmetologisk Klinik, for nogle problematikker som det vigtigste element, i andre tilfælde som fremragende supplerende, understøttende og vedligeholdende behandling for vores kirurgiske patienter og laserpatienter.

På AROS arbejder vi kun med cosmeceuticals fra det innovative og anerkendte pHformula fra Barcelona.                                     
 
Læs mere om produkter samt de behandlinger vi tilbyder her >

 

Tilbage til Nyheder