Ny Master class i hårtransplantation

Sidste års besøg af den verdenskendte amerikanske hårtransplantationkunstner Michael Barge på Aros Privathospital var en stor succes - især for de patienter med særlige ønsker eller vanskelige problemer, som blev behandlet, enten af Michael Barge direkte eller under hans supervision.

Derfor er vi begejstret over, at Michael Barge har accepteret at komme igen til efteråret, og denne gang som en hele 4 dages masterclass, ikke kun to dage som sidste år. Det giver langt flere chancen for at vælge at få foretaget hårtransplantation enten af Michael Barge selv eller af vores fasttømrede hårtransplantationsteam med deltagelse af Michael Barge.

Datoerne for den næste Masterclass er nu sat til 13. -16. september, så vi kan åbne for bookinger.
Ud over dem, der ønsker at blive behandlet personligt af Michael Barge, søger vi særligt vanskelige hårtransplantationer, så som:

•    Skæg
•    Øjenbryn
•    Krøllet hår
•    Kvindelig hårmangel
•    Pletskaldethed
•    Meget store transplantationer (>3000 hårgrafter)

Er du interesseret i at få udført din hårtransplantation under AROS Masterclass skal du først booke en konsultation hos en af vores læger i hårtransplantationsteamet.  
Ønsker du en personlig behandling af Michael Barge koster det kun 10 % ekstra.

Michael Barge har over 25 års erfaring inden for hårtransplantation og et imponerende CV med mange afholdte kurser World Wide. Personligt har han transplanteret mere end ½ million hårstrå! Du kan bestille tid ved at ringe til os på: +45874 11111 eller via formularen til højre.

Læs mere om Michael Barge her >
Tilbage til Nyheder